Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hova mentek nászútra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova mentek nászútra?

Figyelt kérdés
2016. máj. 17. 22:06
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Görögország
2016. máj. 18. 18:38
 12/27 anonim ***** válasza:
Maradunk Európában. Provence (Franciaország).
2016. máj. 18. 22:14
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bárhová lehet menni, a lényeg, hogy együtt legyetek és boldognak érezzétek magatokat. Ellehet menni külföldre is valami flancos helyre, de ugyanolyan szép és romantikus lehet egy szép magyarországi szállodában. Csak kettőtökön múlik, hogy jól érezzétek magatokat. Van olyan ismerősöm aki Floridában volt nászúton és aztán 3 év múlva elváltak, a másik ismerősömék Lillafüreden voltak és 20 éve élnek irtó boldog kapcsolatban. Én a férjemmel az esküvő másnapján Mosonmagyaróvárra utaztam, mert másnap ott kellett dolgoznia, ott voltunk 3 napig, majd onnan mentünk el Ausztria egyik legszebb helyére a Traunsse-hez, Traunkirchenbe. Azóta már a két gyerekünkkel is elmentünk a Traunsee-hez többször, de ahányszor Mosonmagyaróváron átutazunk mindig mosolygunk, hogy igazából ott volt a valódi nászutunk.
2016. máj. 19. 10:26
 14/27 anonim válasza:
Kréta
2016. máj. 19. 13:08
 15/27 anonim ***** válasza:
86%
Tudnám, hogy miért kellett lepontozni azért, mert belföldön voltunk? Talán bizony kötelező a külföldi nászút?
2016. máj. 19. 13:59
 16/27 A kérdező kommentje:
Nekem tetszene belföld is sőt mostanában jobban ... Hol van szép hely ?
2016. máj. 19. 20:44
 17/27 anonim ***** válasza:
Belföldön nagyon sok szép kastély szálló van, ami tényleg romantikus, elegáns nászutat tud biztosítani. Nagyon szép Lillafüreden a Palotaszálló és környéke, Mátrában a Parádsasvári kastélyszálló, de szép környezetben van Visegrádon a Silvanus is. Amúgy nagyon sok olyan szálloda van most már itthon, ahol annyi féle szolgáltatás van bent a szállodában, hogy ha egy hétig ki sem mozdultok, akkor is jól érzitek magatokat. Aztán van a Mátrában (Felsőtárkányban) a Bambara, ahol afrikai egzotikus állatok vannak körülötted, olyan, mintha pl. Tuniszba mentél volna. Érdemes egyszer kipróbálni, nászútra ideális.
2016. máj. 20. 10:39
 18/27 anonim ***** válasza:
A Silvanust Visegrádon hagyd ki. Nem nászúton, de nekem is rossz tapasztalatom volt vele, meg az esküvői fotósunk is mesélt egy ottani rendezvényről, ami enyhén szólva katasztrofális volt.
2016. máj. 20. 11:09
 19/27 anonim ***** válasza:
Noszvaj :) álomszép hely.:)
2016. máj. 21. 18:05
 20/27 anonim ***** válasza:
64%
Ahová/Amire a pénzünk futja. Ennyi.
2016. máj. 22. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!