Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tegnap kaptam egy esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap kaptam egy esküvői meghivót amit két hét mulva tartanak és ahová illene elmennem, de magam semmi kedvem?

Figyelt kérdés

Nincs barátnőm,de még csak olyan ismerős nő sincs akit elhivhatnák!

Teljes a káosz,ezzel kelek fekszek mert tudom,hogy enyi idő alatt nem találok senkit!

2016. máj. 15. 16:50
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Mondasz valamit de mindenképp párral(nő)szeretnék menni!
2016. máj. 15. 17:52
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem muszáj párral menni esküvőre, lesz ott elég ember.
2016. máj. 15. 18:06
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi van, ha nem is terveztek plusz emberre, csak annyira, amennyit ténylegesen meghívtak? Csak a szertartásra hívtak vagy a lagzira is?
2016. máj. 15. 18:12
 14/22 A kérdező kommentje:
Párral együtt vagyok meghivva,esküvő és lagzi!
2016. máj. 15. 18:20
 15/22 anonim ***** válasza:
85%
Majd én elkísérlek. :D
2016. máj. 15. 23:02
 16/22 A kérdező kommentje:
Jah!
2016. máj. 15. 23:24
 17/22 anonim ***** válasza:
53%

ÉN nem mennék, és tudod miért? MErt KÉT HÉTTEL előtte szólnak, az kb. semmi.

Mondd le valami koholt programmal, aztán helló.

Én legalábbis ezt tenném.

- azért illik adni valamit a párnak, másnem pénzt > a havi költségvetést így tervezem

- meg ruha sem ártana, nem mehetek egy farmerben > az is plusz pénz

2016. máj. 16. 09:45
 18/22 anonim ***** válasza:
Testvéredet, családtagjaidat is meghívtak? Semmi gaz nincs abban ha egyedül mész el, en is mentem egyedül, mert a párom külföldön volt. Nem kell ezen agyalni ennyit, ha lesznek ismerősök, akkor pláne. Ráadásul egy esküvőn tutira van más is pár nélkül, aki örülni fog neked... Egyébként erre előzetesen akar rá is lehet kérdezni, pláne ha ültetéses vacsora lesz, es akkor ezt ügyesen megoldják.
2016. máj. 16. 21:46
 19/22 A kérdező kommentje:

Számitottam a meghivásra,nem ért váratlanul,de azért még is!

Csak engem hivtak meg,családtagjaimat nem!

2016. máj. 16. 21:59
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
2 héttel előtte értesítenek? Illik min. 2 hónappal előtte pont azért, hogy az ember rendesen elő tudjon rá készülni. Nyugodtan lemondhatod, ha úgy gondolod, hogy nincs kedved elmenni, azzal az indokkal, hogy nem érsz rá. De amúgy meg sztem nincs azzal semmi baj, ha vki egyedül megy el. Biztos menő vmi nővel beállítani, de akkor már inkább egyedül, mint cmi random barát csajjal, akiről úgyis kiderül, hogy nem a nőd, csak teszed az agyad...
2016. máj. 17. 13:32
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!