Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi is egy esküvő menetrendje?
Polghiv-templom-lagzi. Eddig tiszta sor. De a helyszíneken mik, mikor, hogyan is zajlanak. Nagyon régen voltam esküvőn. Lövésem sincs, mit mikorra, hogyan szervezzek.
OK, hogy ceremóniák, amin csak meg kell jelennünk, amire igennel kell felelni arra Igent mondunk, meg aláírunk. De utána, közben?
Mondjuk egy lagzi milyen? Becsődülünk az étterembe, mindenki lehuppan a helyére, köszöntők, nagyzabálások(garfield:)) tánc, ivászat, játékok?, de időben sacc hogyan? Van olyan esküvő ami mondjuk mindennel együtt 3óra, van ami egész napos? F1, help.
Kb. így. De nálunk speciel a templomi lesz előbb, mert csak így kaptunk időpontot. Fontos az utazási időt is bekalkulálni. Pl. reggel fodrász, öltözés, utána fotós (sok idő), haza, legyen idő pisilni meg bekapni valamit (sokat úgyse tudsz), szertartás, lagzi.
A lagzit én se tudom még pontosan, javasolták, hogy legyen vőfély, mert ő tudja, mi mikor hogyan jön. Először van tánc, aztán kaja, aztán tánc, aztán torta, éjfélkor menyasszonytánc, utána rögtön menyasszony átöltözik menyecskeruhába, ha visszaért, éjszakai kaja, majd végig tánc.
Szia!
Ennél a kérdésnél részletesen leírtam a menetrendünket, az első válasz az enyém:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__5..
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!