Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Akinek volt Jegyesfotózása,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek volt Jegyesfotózása, milyen öltözéket ajánlotok? Mi az, amit semmiképp nem? (Városban lesz)

Figyelt kérdés

Férfi mit vegyen fel, nő mit vegyen fel? Ti miben voltatok/lesztek?

Köszi a választ előre is!

2016. ápr. 12. 16:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Esküvőfotósként általában azt javaslom a párjaimnak, hogy igyekezzenek színek tekintetében "összeöltözni" és kerüljék a feliratos ruhákat, de ezt leszámítva hétköznapi viseletet javaslok, öltönyös,nyakkendős fotókat majd készítünk az esküvői kreatívnál. Persze ha valaki ilyet hord a mindennapokban is, vagy nem, de ennek ellenére is ilyenben jön, nem zavarom el átöltözni. :)

A jegyes fotózás arról szól, hogy hidak épülnek a fotós és a pár közé. Megszokjátok, hogy fényképeznek benneteket, látjátok majd az elkészült képekből, hogy mi az ami jól állt és mi az ami kevésbé, így az esküvői kreatív fotózára már nem izgulva tekintetek majd hanem arra a mozzanatra ami igazán kettőtökről szól. Persze emellett nem elhanyagolható, hogy a dolognak van egy olyan pozitív mellékhatása, hogy lesz egy rakás közös képetek amiken jól mutattok együtt és így nem kell évekig az esküvői képeiteket profilképként használni. (Mondom ezt én akinek jelenleg is az egyik esküvői fotója a profilképe :D).

Ha gondolod nézz körbe a blogomban, tele van jegyes fotókkal, tudsz ötletet meríteni mind öltözködés, mind pedig viselkedés tekintetében:

[link]

2016. ápr. 12. 21:43
 12/13 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a részletes tájékoztatást és gratulálok a bloghoz :) szuper jó!

Nézd, egyfelől igazad van, hogy legyen hétköznapi, csak a macifelsős kép egy jegyesfotózásra olyan brr... mondjuk nyakkendő nélkül egy laza ingben, párom munkájából kifolyólag ilyeneket hord.

Én meg hát, hétköznap mivel tudományos-kutatási területen dolgozom, nőként kinéznének a ha kis ruhában mennénk be, ezért nálam a bakancs/sportcipő farmer laborköpeny a munkaruha gondolom ebben nem mehetek fotózásra. Ezért is vágyom valami szebbre :)

De igazad van, abban amit mondasz, de tegnap átgondoltam a sok komment alapján és rájöttem, hogy szebb képekre nekem az életben amúgy nem sok alkalmam van a konferenciákat leszámítva, de az meg nem ugyanaz ugye. :)

Szóval mindenkinek nagyon köszönöm!

2016. ápr. 13. 09:17
 13/13 anonim ***** válasza:

Köszönöm, örülök, hogy tetszik! Nyilván, ha valaki hentes az nem feltétlenül megy véres köpenyben meg bárddal a kezében. :D Ezért írtam, hogy rajtatok múlik. Visszagondolva én a sajátunkon egy sima háromnegyedes nadrágban és egy pólóban voltam, dorkóval, pedig a munkám során (az esküvőkből kifolyólag) nálam is a casual az elfogadott (mondjuk az más kérdés, hogy a kreatívon, jegyes és portréfotózásokon viszont lazán öltözöm).

Mindenesetre sok boldogságot kívánok nektek és majd linkelj a jegyes fotókból ide a kérdéshez! :)

2016. ápr. 13. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!