Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellenek ezek? Kikérés és a lakodalomba a játékok?
Figyelt kérdés
2016. márc. 6. 21:31
2/9 anonim válasza:
Naná! Mi még 5 év után is jókat röhögünk egyik-másikon.
4/9 anonim válasza:
Nálunk kikérő nem volt, játékból meg azt hiszem csak egy-kettő. :)
5/9 anonim válasza:
Nálunk nem voltak. Nem hiányoztak
6/9 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlenül, de akkor nagyon figyelni kell, hogy ne legyenek üresjáratok, főleg egy alapvetően bulizós társaságnál.
Mi ezért fogunk egy estebédet tartani, aztán szevasz. Mi nem akarjuk éjfélig tartani, meg nem is lesz zenekar, ilyenek. Kis csevegés, kis kaja, aztán mindenki megy szépen haza egy-két óra után.
7/9 anonim válasza:
Nem, engem vendégként az ilyenek mindig csak irritáltak. A legtöbb vendég nem szereti ezt, mert a kulturált és színvonalas szórakozástól elég messze áll.
8/9 anonim válasza:
Nálunk nem voltak, nem hiányoztak.
9/9 anonim válasza:
Nem tudom, miért, de engem irritálnak az ilyesmik.. nálunk sem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!