Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kati szalon, Veresegyháza?
Figyelt kérdés
Érdekelne,hogy van-e olyan közületek,aki innen kölcsönzött ruhát? Meg voltak elégedve vele? Kb mennyiért lehet náluk kölcsönözni egy ruhát?
Mennyire segítőkészek akár a ruhapróbánál,akár a későbbiekben?
Nagyon tetszenek a ruháik és a honlap alapján nagyon szimpatikusak. De mivel vidékről mennénk le,jó lenne tudni,hogy érdemes-e egyáltalán nekiindulni.
2016. febr. 16. 11:06
1/3 anonim válasza:
Nem lesz nagy segítség, mert én kb. 5-6 éve kölcsönöztem ki onnan egy koszorúslány ruhát. Akkor nagyon segítőkészek voltak és sokkal jobb árban volt, mint Pesten egy hasonló ruha, így abszolút meg voltam elégedve.
2/3 anonim válasza:
Úh, ne...
Nagyon rossz minőségűek a ruháik, majdnemhogy a Boglárka szintjén mozognak. Ez a két leghírhedtebb szalon az országban, én elkerülném őket...
Emellett a legnagyobb baj az, hogy csak 80-as, 90-es évekbeli, idejétmúlt, elavult szabású ruháik vannak :(
3/3 anonim válasza:
Mi a koszorúslányaimnak béreltük tavaly a ruháit ott, 10 ezer forint volt /db, kis koktélruhák voltak. Én meg voltam elégedve velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!