Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek gáz, ha nem élő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha nem élő hanem varrott virágok lesznek?

Figyelt kérdés
Beleszerettem egy kèzzel kèszített szatèn rózsákból kèszült csokorba. Viszont vannak ugyanilyen kitűzők, csuklódíszek. Gyönyörű ès igènyes, de mű. Viszont szerintem furán nèzne ki ha nekem szatèn a rózsa feje a tanúmnak meg èlő :) Mit gondoltok erről, nem ciki? Nem rajongom ugyan a virágèrt, de sajnálom kidobni ha elhervad. Árban nincs viszonyítási alapom mèg, egyelőre nèzelődöm :)
2016. febr. 10. 23:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez tök rendben van és maradandóbb is. Ha szép és neked tetszik szerintem tökéletes. Én se szeretem a vágott virágot.
2016. febr. 10. 23:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
És mi lenne ha a tanúdnak is ilyen lenne? Akkor nem lenne különbség, így senkinek nem szúrna szemet, csak az, hogy egyedi, és különleges darab :)
2016. febr. 10. 23:56
 3/3 A kérdező kommentje:
De jó, örülök! Igen a tanúknak is ilyen lesz csak a szín más :) A csokorban 2 fèle lila illetve a fehèr bèzs dominál. Más tipusú rózsából lesz a kèt tanúnak egyforma bèzs, illetve a vőfèlynek a dobós csokorból egy szál lila fehèr kála. Ez nem szatèn, teljesen olyan mint az eredeti :) Így jó lesz?
2016. febr. 11. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!