Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek erről a két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a két eskövői fotósról?

Figyelt kérdés

Elég nehezen döntök, van valaki olyan akinek volt szerencséje az alábbi két fotós közül az egyikkel készíteni a képeit?

az egyik: www.vargacsabafoto.hu

a másik: www.magistero.hu

2010. márc. 29. 17:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt is nézd meg:

[link]

2010. márc. 29. 18:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
mindkettő jónak tűnik, bár nem ismerem őket...árban hogy dolgoznak?
2010. márc. 29. 18:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a vargacsabafoto tűnt tehetségesebbnek.
2010. márc. 29. 18:21
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Mindkét fotós elég drágán dolgozik (a színvonalnak megfelelően, hozzáteszem) kb 150 e Ft.
2010. márc. 29. 22:48
 5/9 anonim ***** válasza:

nekünk fele áron volt, igaz 2 éve, és gyönyörfű képek lettek

www.elevenphoto.hu

2010. márc. 30. 14:27
 6/9 anonim ***** válasza:
tapasztalatom nincs velük. mindkettő jól fotózik, de az elsőnél nagyon jók voltak a beállított képek témái. nekem ez tűnt ötletesebbnek.
2010. márc. 30. 16:02
 7/9 anonim ***** válasza:
2010. márc. 30. 20:28
 8/9 anonim válasza:

Szia,

a mi esküvőnket Varga Csaba fotózta, idén 03.06-án Esztergomban egy szállodában és kint a Bazilikánál.

Gyönyörű képeink lettek, maximálisan azt kaptuk, amit vártunk.

Mi a neten látott képek alapján választottuk őket, illetve egy személyes találkozás alkalmával megtekintett referenciák alapján.

Ketten fotóznak, a párjával Évivel, így biztos lehetsz benne, hogy minden fontos pillanatot megörökítenek.

Igaz nem olcsó, de szerintem a fotóson nem szabad spórolni, mert örök emlék marad. Én tényleg csak jót tudok írni róluk, nagyon örülünk, hogy őket választottuk.

Egyébként Csaba az egyik esküvői magazin fotósa, biztos lehetsz benne, hogy álomszép képeid lesznek.

Ha nem tudsz így dönteni, akkor találkozz velük, nézd meg az albumokat, utána biztos őket választod!

Remélem segítettem, jó készülődést és sok boldogságot kívánok!

Üdv,Kissné Krisztina

2010. ápr. 5. 19:36
 9/9 A kérdező kommentje:

Kedves Krisztina!

Köszönöm a válaszodat. Őket választottuk :) Megnyugtattál, hogy tényleg jó lesz, örülök neki :)

Köszi és nektek is sok boldogságot!

Üdv,

N.J.

2010. ápr. 6. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!