Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy minél kevésbé iskolázott/intelligens egy nő, annál inkább nagyobb jelentőséget tulajdonít magának az esküvői procedúrának és részleteinek?
Figyelt kérdés
2016. febr. 3. 10:57
11/21 anonim válasza:
A 10-es válaszadóval maximálisan egyetértek!
12/21 anonim válasza:
Szerintem vannak, akik azért akarnak nagy esküvőt, mert azt gondolják, hogy így fejezik ki, hogy ők mennyire szeretik egymást. Kis esküvő kis szerelem, nagy esküvő nagy szerelem...
13/21 A kérdező kommentje:
Utolsó erre még nem gondoltam. Lehet, benne igazság.
2016. febr. 3. 13:08
14/21 anonim válasza:
Aki iskolázottabb, az általában később megy férjhez. Szerintem ez sokkal inkább életkori sajátosság, 18 évesen én is mást gondoltam egy esküvőről és a saját igényeimről, mint 26 évesen, amikor házasodtam. :)
15/21 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy összeszedtétek a lehetséges okokat. :)
2016. febr. 3. 14:04
16/21 anonim válasza:
Nekem 2 diplomám van és nagy jelentőséget tulajdonítottam az esküvőmnek. :)
17/21 anonim válasza:
Sokan azért akarnak nagy esküvőt, mert nagy a rokonság, ők is sok esküvőn voltak, úgy gondolják, illik a rokonokat visszahívni. Olyan is van, akinek gyerekkori álma teljesül egy nagy esküvővel. Másoknak a helyszín számít, nem a létszám. Pl. tóparton, kastélyban, stb 30 fővel. Olyan is van, aki pénzszűkében nem engedheti meg magának a 100 fős esküvőt, más meg inkább 10 fővel tart szerény vacsorát, és a pénzre inkább lakást vesz. A fentiekben felsoroltak ugyanúgy lehetnek iskolázottak, vagy képzetlenek. Mindegyikre láttam példát pro és kontra. Az arányossági tétel nem állja meg a helyét matematikailag, se statisztikailag.
18/21 anonim válasza:
Diplomásan is nagy jelentőséget tulajdonítok az esküvőnek. Egyrészt nálunk hagyomány a családban az ikszedik unokatestvért is meghívni, úgyhogy nálunk a kis esküvő is 100 főhöz közelít :D, másrészt iskolától függetlenül, egy nőnek ez a Nagy Napja. Minden nő csodás esküvőt akar magának - az már más kérdés, hogy van akinek a milliós esküvő a csodás, míg másnak a kéttanús. :)
19/21 Titusztitusz válasza:
Ez így igaz valóban...Nekem is régi megfigyelésem már ez az érdekes összefüggés...
20/21 anonim válasza:
"De vannak, akiknek tényleg az esküvő meg a gyerek az életük csúcspontja, és semmi más nincs. Azoknak tényleg fontos, hogy az esküvő azért legyen tökéletes (gyakran nagy és rongyrázós), hogy megmutathassák a világnak..."
Én diplomás vagyok és sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonítok annak, hogy családom és gyerekeim lesznek, mint bármilyen szakmai eredménynek.. Viszont nem akarok világraszóló lakodalmat és több százezres ruhát, hanem csak egy közepes esküvőt és nem fogok egy napig hisztizni azon, ha a virágcsokrom színe és a szalvéta nem ugyanaz lesz...
Szóval, amit leírtál, csak egy közhelyes általánosítás, mint ahogy ez a kérdés is önmagában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!