Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell valamilyen kabát a tavaszi esküvőnkre?
Nekem április végén volt az esküvőm.
Én csináltattam egy hosszú ujjú bolerót a ruha anyagából.
Végül nem kellett, mert 25 fok volt és hét ágra sütött a nap, de jobban éreztem maga, hogy van a kocsiban.
A templom a szűk keresztmetszet. Menjetek el most vasárnap misére, üld végig egy vékony pulcsiban, vagy hosszú ujjú pólóban. Ha nem fázol, akkor nem lesz baj, ha 10 perc után már nyúlnál a kabátért, akkor kelleni fog valami a ruhához. (ennél melegebb április elején sem lesz bent, mert most legalább minimálisan fűtenek a hideg miatt, akkor meg kevésbé lesz kint hideg, viszont fűtés nem lesz)
Utolsó nagyon jól írja. Szerintem mindenképpen gondoskodj valami lehetőségről, amit fel tudsz még venni a ruhára, mert nem túl jó, ha végigreszketed a szertartást.
Nekem most volt az esküvőm januárban, és kreatív fotózásra egy kastélyba mentünk, ahol - elvileg - volt némi fűtés. A gyakorlatban ez azt jelentette, hogy voltak kb. 18 fokos szobák, meg ettől hidegebb helyiségek. Nekem a ruhám rövidujjú volt és kivágott hátú, de boleróval, és volt még egy szőrmekabátkám, gyakorlatilag volt olyan helyiség, ahol még a kabátban is fáztam, és volt olyan, ahol csak a ruhában sem reszkettem végig a képek elkészültét. Szóval szerintem okosabb felkészülnöd arra neked is, hogy hideg lehet, talán odakint is, de a templomban biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!