Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A nyoszólyólány ruháját kinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nyoszólyólány ruháját kinek kell kifizetnie? Az ifjú pár állja, vagy a kicsilány szülei?

Figyelt kérdés
Elég sok a költség így esküvő előtt, és ha nem is ez a legdrágább, sok kicsi, sokra megy.
2010. márc. 28. 18:23
 1/6 anonim válasza:
48%

egyértelmüen az ifjú pár

én a nyáron voltam nyoszolyólány

rengeteg helyre mentünk a mennyasszonnyal és természetesen ők fizetik,hisz ez az ő érdekük!

2010. márc. 28. 18:26
 2/6 anonim ***** válasza:
73%

Ha ti akartok nyoszolyólányt, akkor nektek kell fizetni.

Ha ellenben valaki azért rágja a fületeket, hogy ő mindenáron nyoszolyólány akar lenni az esküvőtökön, akkor megmondhatod neki, hogy örömmel veszitek a felajánlkozását, de sajnos nincs keretetek a ruhájára.

2010. márc. 28. 18:39
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
Nekem a pár mondta,hogy legyek,de a ruhát mi fizettük.
2010. márc. 28. 18:43
 4/6 anonim ***** válasza:
65%

Felénk nem az ifjú pár állja,hanem a nyosuolyólány.Ebben az a logika,hogy a ruha azután is az övé marad,nem az ifjú páré.

De ez vidékenként változó.

2010. márc. 28. 18:46
 5/6 anonim ***** válasza:
51%

hát úgy látom ez szokás kérdése..

én eddig 6 esküvőn voltam,nemsokára lesz a 7. és tök egyértelmű volt h anyuék fizetik a ruhámat. (nem egy településen voltak az esküvők (4) ).

az egyiken 32 koszorúslány volt nehéz lett volna anynit fizetni..

2010. márc. 29. 16:59
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A menyasszony fizeti. Mivel ő választja/kéri fel őket, nem kötelező, hogy legyen.
2010. márc. 30. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!