Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, aki fehér balerina cipőben ment férjhez?
Nekem csak a váltó cipőm volt balerina, de örültem neki. Annyi, hogy ennek is egy picit meg volt emelve a sarka, hogy ne seperje a szoknya a földet, de azért szerettem volna, hogy kényelmesben legyek, ez nagyon fontos.
A cipő meg max. a fotózáson tűnik elő jobban, egyébként ha nagyobb szoknyád van, eltakarja, és nem az a "lényeg". Fekete bakancs is lehetett volna rajtam...:D Nem lett volna túlságosan feltűnő.
kérdés, hogy milyen a ruha, mert a ruha hosszát is úgy kell állítani hogy jó legyen a balerinához.
Meg egy magasabb sarkú elvileg jobb tartást ad...de nem voltam sose magassarkús, szóval szerintem nem éri meg ennyi előnyért az, hogy kényelmetlenül érezd magad az esküvőn.
Én is azt választottam.
A ruhához is jól ment, krém színű, empire szabású. 6 év együttélés meg egy közös gyerek után nem akartam fehér ruhában bohóckodni. :)
A magassarkút kilőttem, mert a szertartás után egy kerti partit adtunk, és nem lehet a gyepen ilyenekben billegni egész nap. Falun lakunk, az odaúton is arcra estem volna: kátyús utak, göröngyös járdák, kész kínszenvedés végigegyensúlyozni rajta magassarkúban, hátam mögött a násznéppel.
Volt, aki magassarkút vett az esküvőre, sőt tűsarok is előfordult. Utóbbi a harmadik házig bírta, ott tört le, a többi cipő is már a házasságkötő teremben lekerült. :) Táncolni ezekben nem kellett, szerencsére nyáron nem fáztak a lányok mezítláb. (Pedig mindenkinek szóltam, hogy kerti parti lesz, frissen nyírt gyep, stb, úgy válasszon cipőt.)
Ahogy elnéztem a szenvedőket, nem bántam meg, hogy balerinát választottam.
A fényképek többségén nem látszik a lábfejem. A többi képen pedig jól mutat a ruhával, nekem tetszik.
Nekem egy apró virágmintával díszített lesz, ha már lúd, legyen kövér. (szinte ugyanolyan anyagból lesz egy szalag kötve a derekamra, azért tetszik a mintás balerina)
És 185 cm magas vagyok, hova magasítsam még magam? :D
Egyébként én itthon betörtem a cipőt, mert nekem a balerinák az első hónapban véresre marják a lábam. Most a dobozában, a szekrényben pihen a nagy napig, még lehet párszor felveszem, hogy biztos kényelmes legyen. (szigorúan csak itthonra, mint házicipő addig) De a müllerben lehet kapni egy gélt, amit ha a kényes pontokra kensz egyfajta szilikonréteget csinálnak, nem lesz vízhólyag ott és nem is látszik ha kivillan a lábad, mint a ragtapasz. Kényes a lábam na, így a legrosszabbra készülök... :)
Nem balerinacipőben, de lapos talpúban fogok férjhez menni. :)
Egyrészt 1-2 alkalmat leszámítva soha nem hordtam magassarkút, talán egyedül az érettségi ballagáson meg az érettségin voltam abban, se előtte, se utána. Menni se tudok benne. :D
Másrészt a párom csak 5-6 centivel nagyobb nálam, bár nem zavarna egyikünket sem, ha ugyanakkora lennék, de ha amúgy se tudok magassarkúban menni, minek törjem ki a bokám pont az esküvőnkön? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!