Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek melyik gyűrű tetszik a 4 közül?
2010. márc. 28. 10:47
22/41 anonim válasza:
2, 3.
elso szerintem tul egyszeru, negyedik tul csicsas.
23/41 anonim válasza:
hű, nekem a 3-ik!!! wow
de attól is függ, hogy milyen színű ruhákat szoktál inkább hordani
24/41 anonim válasza:
Az első kivételével mind gyönyörű, nekem a 4. tetszik. kicsit cicomás, de szééééép!
25/41 anonim válasza:
Harmadik.
Az első nem szép (legalábbis ezekkel a színekkel), a második aranyos, kis visszafogott, de nem az én stílusom a negyedik meg már inkább giccses.
27/41 anonim válasza:
Csak a második tetszik, bár én sem szeretem az aranyat. A többi túl csicsás nekem.
28/41 anonim válasza:
Úgy látom gyors-statisztikám alapján :-D a 3. a befutó, bár nekem a 2. tetszik.
29/41 anonim válasza:
nekem az 1. ... izlésficamom van?
30/41 anonim válasza:
Egyértelműen a 4. a legelegánsabb. A két arany( színű) kihúzva, borzalmasan ízléstelenek, formailag, de leginkább a színűk. A 3. is szép, egy tizenéves lánynak. Attól fölfelé a 4. Magabiztosságot sugároz, úrinőnek való, elegáns kifinomult, persze nem cirkónia kővekkel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!