Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe kerülne kb. ennek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerülne kb. ennek a csodaruhának a méretre varratása?

Figyelt kérdés

Azt hiszem megtaláltam az álomruhám... :)

Pontosat ilyen szeretnék a méretemben (38). Különböző rendelős oldalakról nem szeretném,kifejezetten varratni akarom.

[link]

2016. jan. 18. 20:37
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom,nem értek hozzá,a lényeg,hogy minél szebb legyen.
2016. jan. 18. 21:06
 12/19 anonim ***** válasza:
16%
A képen lévő ruha biztos hogy selyemből van, a ruhához legalább 5 m kell ami 5x 1200 ft ez csak az anyag költség lenne
2016. jan. 18. 21:09
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Úristen 69 %-os gondolom nem lehet sok kuncsaftod, aki nálad varrat, ha ilyen blődségeket írkálsz már ne is haragudj..

5 méter? Abból te kihozol egy ekkora szoknyarészt, plusz a csigavonalban futó selyem rátét, a virág díszek... Minimum a duplája, de inkább több. És 1200 Ft ? Abból max poliészter bélésselymet kapsz, de nem egy igényes anyagot!

Kérdező! Privátban küldhetek neked szakembereket, akik értik is a dolgukat és meg tudod velük beszélni a ruhád anyag és ár kalkulációját.

Sok boldogságot! :)

2016. jan. 18. 21:15
 14/19 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem jobban jársz, ha megveszed, egyedileg megvarrni tuti horror összeg. Az 5 m anyagkalkulációt én sem értem, nekem egy sima, kicsit bővülő A vonalú ruhát 6 m anyagból varr a varrónő (oké, nem spórolva, de azt mondta, az se mindegy, milyen irányban szabja ki az anyagot, megfelelő szálirány kell, hogy igényes legyen), ebben pedig annak a sokszorosa anyag van már csak ránézésre is. Plusz jó kis babra munka.

Megkerestem az eredetit, 8 millió az ára :D Pedig azt akartam javasolni, hogy azt rendeld meg és alakíttasd át, ilyen ruhánál nagyon nagy az esélye, hogy egy random varrónő nem fogja tudni megcsinálni neked, mert legtöbben nem is nagyon dolgoznak ilyen anyagokkal és ilyen esésű ruhával.

2016. jan. 18. 22:07
 15/19 anonim ***** válasza:
Minőségi anyag 8000-10 000 ezernél kezdődik folyómétere. Voltam én is anyagot vásárolni mostanában és 10 000 forint felett vásároltam anyagot. Nekem elég egyszerű ruhám lesz, ahhoz kell több mint 2 méter. Ehhez 5 méter nagyon kevés. Nem hiszem, hogy ért hozzá aki ilyet beszél. Keress egy szakembert, mert sima varrónő ilyet nem fog megcsinálni neked. Akár többel is érdemes beszélni.
2016. jan. 19. 08:50
 16/19 anonim ***** válasza:
63%

Szia!

Én egy olyan szalonban dolgozok ahol egyedi tervezésű ruhák készítésével foglalkozunk. hát ez a ruha elég drága lenne elkészíttetni, mert nagyon sok lenne vele a munka.

De ha mindenképpen ezt szeretnéd akkor egy igen csak jó varrónőt kell keresned mert elég bonyolult az elkészíttetése.

Ha esetleg gondolod írj privátba, ha van valami kérdésed.

21/N

2016. jan. 23. 21:19
 17/19 anonim ***** válasza:

kérdező, igen félreérthető a kérdésed, valóban olyan, mintha lenne már egy ruhád, amit méretre akarsz varratni.

Szerintem is 150-200 körül lesz ez alaphangon, attól függ, mennyi munkadíjat számol fel a varrónő

2016. jan. 24. 19:13
 18/19 anonim ***** válasza:
65%
ez a ruha úgy néz ki, mintha leszaladt volna a tekercsről a wc papír és rá lenne hányva kupacokban a ruhára. sírva mentem volna a férjem elé az esküvőnkön ebben a ruhában :D
2016. jan. 27. 13:34
 19/19 anonim ***** válasza:
26%

Utolsó,te egy igazi paraszt agyhalott vagy,és még valószínűleg vak is...

Nem mellesleg ennek a ruhának a kifizetésére életed fizetése nem lenne elég...(Gondolom takarítónő vagy valami nyilvános Wc-ben,ha ennyire a wc papírra asszociálsz egy fehér rózsák alkotta 8 millió ft-os designer ruháról.

Oszt te miben esküdtél? Lefogadom valami poliacetát susogós A vonalú gagyiban!

Szánalom...

2016. jan. 27. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!