Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem akarom meghívni, de anyám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarom meghívni, de anyám erölteti, hogy a mostani párját hívjam meg az esküvőre. Mi legyen?

Figyelt kérdés

Bocsánat valószínűleg hosszú lesz, amit írni fogok: Idén összeházasodunk a menyasszonyommal, még van jó pár hónap, most lesznek kiküldve a meghívók. Régebben már én jeleztem anyámnak, hogy a párját én semmiképpen sem tervezem meghívni az esküvőre, mert:

1. Anyám elvált apámtól, aki rá 1 évre sajnos elhunyt. Nem kéne besározni az emlékét, hogy egyáltalán bárki más foglalja el apám helyét a főasztaltnál anyám mellett.

2. Apám ágáról is ott lesznek a nagyszüleim és sok rokon, csak feszültséget szülne a helyzet, szépen nekiállnak kötözködni abból csak baj lesz.

3. Anyám ágáról a nagyszüleim sincsenek oda a mostani kapcsolatáért, velük egyet is értettem, hogy sok bajtól fogom magam megóvni, ha nem lesz ott.

4. Már kétszer szakított anyám és a párja, az sem volt egyszerű. Először anyám hagyta ott, elköltözött tőle, aztán a pasi hagyta ott, sokat veszekednek és tavaly november, december környékén megint összejöttek, mert már nem laknak együtt, de azért találkozgatnak.

5. Az "úriember", anyám párja nem hagyja magát, ha valaki beszól neki, képes leütni az illetőt ott a lagzi kellős közepén.

Ezeket már párszor elmondtam anyámnak, hogy értse meg miért, azt hittem belenyugodott, de nem is a párja hanem anyám maga erölteti ezt az egészet, fel kéne fognia végre, hogy ez az esküvő a vőlegényről és a menyasszonyról szól és nem arról, hogy mások igényeit kielégítsük. Ti hogy győznétek? vagy rosszul gondolom én?

Előre is köszi a válaszokat!

#lagzi #esküvői meghívó #kellemetlen vendég
2016. jan. 11. 18:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

ha nem hívod meg az a ti döntésetek.

ha nem jön ezért el, az meg az övé.

két szabad ember, szabad döntése. remélem kiállsz a döntésed mellett.

ellenben bocsáss meg mindenkinek. Ne menjen le nap a haragoddal!

2016. jan. 16. 19:22
 12/15 anonim ***** válasza:

Bár nekem ilyen problémám valószínűleg nem lesz, de biztos vagyok benne, hogy az lenne, amit én akarok:D

Alapból ilyen vagyok és úgy gondolom, hogy ilyen helyzetben nem kellene engedned a "lelki zsarolásnak" sem. Fordítsd vissza az egészet: döntsön közted és a párja között. Felnőtt emberként, vőlegényként jogod van meghozni a saját döntéseidet.

2016. jan. 16. 19:29
 13/15 anonim ***** válasza:
A szüleim nincsenek együtt, mindketten mással élnek, de semelyikőjük párjával nincs semmi bajom, stabil a kapcsolatuk, jól kijövök velük, rendes emberek - ebben az esetben tiszta sor, hogy mindegyikőjük szívesen lesz látva majd az esküvőmön - ámde abból, amit te írtál lesüt, hogy anyádéknál nem ilyen idilli a helyzet, inkább egy se veled - se nélküled kapcsolat. Gondolom ha nálad is az lenne a helyzet, mint nálam, akkor elhívnád rossz érzés nélkül azt a férfit attól függetlenül, hogy ért véget a szüleid házassága, de mivel ez nem így van, ne tedd. Az számít, hogy te mit szeretnél. Ha az anyád emiatt nem jön el, akkor azzal csak saját magát minősíti, nem hiányolnám őt a te helyedben, ezzel csúnyán megaláz téged. :)
2016. jan. 18. 00:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekünk is ebben az évben lesz a lagzink. A menyasszony vagyok, èdesapám 15 éve meghalt így anyukám párja fog templomba kisérni. Nekem is van egy alkoholista rokonom,akit nem szeretnék meghívni,,rajtam kívül mindenki azt mondja, hogy de illik...hát...én nem akarom ott látni! :)
2016. márc. 28. 16:26
 15/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Lezajlott az esküvő, anyukám párját nem hívtuk meg, ragaszkodtam az elképzelésemhez. Nem bántam meg a döntést, jól éreztük magunkat. Anyukámnak nagyon nem esett jól, hogy ez megvalósult. Elmagyaráztam neki, hogy ebből ő is sok mindent tanulhat, hiszen egy kapcsolat nem csak a jóról szól, jóban rosszban együtt van a pár, az hogy ezt normálisan kezelték az erősíti a kapcsulatukat is, vagy ha nem állnak ki egymás mellett, akkor akár harmadjára is szétmehettek volna. Örülök neki, hogy ezt normális emberek módjára meglehetett csinálni.
2016. jún. 20. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!