Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek a mellékelt ruhát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a mellékelt ruhát 5 hónapos pocakkal is fel tudom venni?

Figyelt kérdés

[link]

Egyébként mi a véleménytek róla?

2015. dec. 28. 23:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
30%
szerintem sem kismamáknak való, sok kismama elköveti azt a hibát, hogy már gömbölyödő pocakkal fehér, hercegnős ruhába bújnak az esküvő napján. A legtöbben közönségesen néznek ki így. Nehéz eltalálni, hogy csinos legyen. A ruha szép, de nekem a csipke felsőrész nem tetszik, hogy csónaknyakú
2015. dec. 29. 13:52
 12/13 anonim ***** válasza:
2015. dec. 30. 10:16
 13/13 anonim ***** válasza:
A ruha gyönyörű, de a hátulja nem fűzős, én nem merném így bevállalni. Mit jelent az 5 hónapos? Mert nem mindegy. Én 16-18 hetesen már nem fértem volna ugyanúgy bele, és ennél nem lehet kiszámolni. Biztos, hogy fűzős ruhát vennék, azt legalább rád lehet igazítani, nem tudhatod, hogy mennyit és hova fogsz felszedni. Én 5 hónapos terhesen még szinte ugyanolyan vékony voltam, leszámítva a hasamat, mert az már kezdett gömbölyödni. Még 12 hetes terhesen belefértem éppen az esküvőkre vett alkalmi ruhába, de már az sem volt kényelmes, folyton a cipzárját húzogattam, és az övet sem tudtam rendesen feltenni rá.
2015. dec. 30. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!