Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vőfélyt keresek Budapestre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vőfélyt keresek Budapestre, május végére, ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Leginkább neveket és elérhetőséget kérnék.
2010. márc. 24. 09:29
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Szia. Nekünk Ő volt a vőfélyünk másfél éve. CSak ajánlani tudom. Nekünk is egy profi fotós ajánlotta, mivel ő is volt már jó pár lagzin, de csak ez az egy jött be neki. És tényleg! Azóta voltunk más lagziján is de össze se lehetett

hasonlítani. Nem olyan nagyon drága, de lehet hogy már későn keresgélek... Azért vált be nálunk mert pont mindig tudta mikor kell "dolgozni" a hangulaton, és mikor hagyni hadd mulassanak. Van egy régi weboldalunk ott van más is. Cukrászda fotós stb... [link]

2010. márc. 24. 12:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Fiatal lendületes és nagyon segítőkész csak ajánlani tudom!küldtema számot privátba
2010. márc. 25. 14:05
 3/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek, annak is, aki levelet írt!

2010. márc. 26. 09:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Remélem tudtam segíteni
2010. márc. 26. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!