Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a te családodon kívül a párod családja ellenezné a házasságotokat, te megtennéd azt, hogy kettesben egy másik városban + a két tanú, titokban összeházasodnátok? A te családod tudtával, akik szerint ez a legjobb megoldás!
Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 11:00
11/21 anonim válasza:
Mivel engem az anyós utál, 8 év után 2 tanúval házasodtunk össze.
Megjegyzem nem volt benne akkor már sok örömöm. Tényleg arra jó, hogy papír van róla.
12/21 anonim válasza:
Megtenném és nem titokban. Az ő bajuk, engem nem érdekel mit gondolnak.
13/21 anonim válasza:
Összeházasodnék, de NEM TITOKBAN!
Ha nem akarnak, nem jönnek, nem erőszak a disznótor...
De hogy rendes lagzi lenne, amennyire futja, az tuti!!!
14/21 anonim válasza:
Nem titokban csinálnám. Közölném, hogy ekkor és ekkor, itt és itt esküvő. Ha jönnek, jönnek, ha nem, nem. 18 év felett nem kell engedélyt kérni a szülőktől. Ha alatta vagytok, akkor meg nem kéne elkapkodni...
15/21 A kérdező kommentje:
25 éves vagyok, a párom 22. Szóval nem kell szülői engedély. Azért szeretnénk titokban, mert nem akarunk kellemetlen, savanyú embereket látni a MI napunkon. Ha eljön mondjuk a sógor/sógornő és nem tetszik neki, ami napunk megy tönkre. Inkább titokban, de boldogan.
2010. márc. 22. 17:27
16/21 anonim válasza:
Nem értelek, a te szüleid az anyós miatt szintén nem lehetnek ott??? Hát én ilyet nem tennék.
Nem közölnék velük semmit az esküvőről, de mindenki mást meghívnék. Ha rákérdeznek, hát megmondanám, hogy nem kívánatosak ott.
Utólag úgyis utálni fognak érte, akár előtte is utálhatnak, tök mindegy, nem?
17/21 anonim válasza:
Utolsó, szerintem igaza van a kérdezőnek, egyszerűen a párja miatt jobb ez a variáció, neki mégiscsak a szülei... nehéz ezt annak megérteni, aki nem ment keresztül hasonlón, nálunk is az én családommal semmi gond, ellenben a férjemével.... és akármi is van, a férjem maximálisan kiáll mellettem, de azért a szíve mélyén nagyon fáj neki ez az egész.. ezért a kérdezőtől ez egy figyelmesség a párja felé... szerintem ha olyanok a szülei ahogy leírta (mármint a kérdező szülei),akkor a részükről nem lesz ebből gond, simán örülni fognak a gyerekük boldogságának.
18/21 A kérdező kommentje:
Kedves 11:02 ! Igazad van, pont az én szüleim javasolták ezt a verziót! A párom bár nem mondja, szerintem bántja ez a dolog a családja miatt.. Akkor inkább én és ő plusz a két tanú. Így kicsit korrektebb vagyok a párommal szemben, legalább is remélem:)
2010. márc. 23. 14:38
19/21 anonim válasza:
Énis azt csinálnám, amit az egyik válaszoló is írt. Meghívva meg lennének, ha akarnak mennek, ha nem akkor nem, attól még ugyanolyan lagzit tartanék amit szeretnék. :)
20/21 anonim válasza:
Nyugodj meg, savanyú arccal senki nem menne el. Pont azért, hogy nehogy már örüljetek, hogy elmentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!