Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ezekből az italokból mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezekből az italokból mennyi (üveg) kell egy 100-120 fős esküvőre?

Figyelt kérdés

Hagyományos lagzi, hagyományos kajával, a vendégek vegyes, fiataltól idősebbig, egyik fele a társaságnak ivós, másik nem igazán, bár ilyenkor kitudja...

100 fő összesen, ebből kb. 25 a gyerek.

Ezekre az italokra, töményekre gondoltam:

-Bailey's

-Fütyülős

-Unicum

-Whiskey

-Vodka

-Pálinka

-Sör

-Bor (fehér, vörös, rose)

Esetleg még Martinira gondoltam.

Szerintetek? Kell mind? Vagy még kevés is?

Ezekből mennyit vegyek?

2015. nov. 19. 13:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A 2-es kb 20 litert írt, szerintem az biztosan túlzás.

Van olyan üzlet ami a bontatlant visszaveszi 90% pénzért, keress ilyet neten.

Összetételre sokat nem lehet mondani, azt te tudod hogy inkább sörös vagy boros, vagy van-e aki iszik whiskeyt (én ilyet keveset ismerek pl).

2015. nov. 20. 09:15
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszi! igen itt a városunkba úgy működik az ital nagykereskedésnél, hogy ami nincs kibontva szerencsére visszaveszik.

Megközelítőleg kérdeztem, mindenből veszek picit többet, nehogy elfogyjon, annál cikibb nincs :D voltam már olyan lagzni :P :D

2015. nov. 20. 09:31
 13/15 anonim válasza:

Násznéptől függ a dolog.

Van ahol csak koccintgatnak az emberek, de voltam olyanba is ahol fejenként (felnőttenként) 0,5L tömény plusz sör-bor kevés volt, és a szomszédos kisboltot fosztottuk ki. Igaz az du.-6 tól reggel 8 ig tartott, szóval annyi idő alatt azért jobban szét húzódott a fogyasztás.

2015. nov. 23. 16:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Én nem régen voltam lakodalomba és most ez az utolsó tetszett a legjobban kb. 150 fős volt, és nem volt nagy választék, de 2 főn kivül senki nem rugott be, és kellemes normális volt a hangulat. Ott csak házipálinka volt, nagyon jó minőségü, és Bailey"s. Volt vörösbor és fehérbor is, az is házi, és volt még sör.. mindenből egyfajta, nem lehetett kevergetni, hogy 1 adag whiskey aztán rá egy kis pálinka, mert ebből szerintem nem fog jó kisülni.. Én vennék 20 üveg Bailey's-t és 20 liter házipálinkát vörösborból 30 litert -fehérből 30 litert, vennék még colát, ásványvizet- az eléggé fogyott, 2-3 fajta rostos üditőt. Amikor több féle italok voltak, és olcsobb nem jó minőségü pálinka és borok, akkor sokan hánytak és rosszul voltak. A minőségre én adnék.. olcsó vodkát,pálinkát én nem vennék, meg egyiket sem, bort sem.
2015. nov. 23. 16:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekünk is 100-120fős lesz. :) sörből 460db...bor 15 liter...pálinka 30liter...papír nélkül ennyi jut eszembe :P
2016. márc. 28. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!