Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezekből az italokból mennyi (üveg) kell egy 100-120 fős esküvőre?
Hagyományos lagzi, hagyományos kajával, a vendégek vegyes, fiataltól idősebbig, egyik fele a társaságnak ivós, másik nem igazán, bár ilyenkor kitudja...
100 fő összesen, ebből kb. 25 a gyerek.
Ezekre az italokra, töményekre gondoltam:
-Bailey's
-Fütyülős
-Unicum
-Whiskey
-Vodka
-Pálinka
-Sör
-Bor (fehér, vörös, rose)
Esetleg még Martinira gondoltam.
Szerintetek? Kell mind? Vagy még kevés is?
Ezekből mennyit vegyek?
A 2-es kb 20 litert írt, szerintem az biztosan túlzás.
Van olyan üzlet ami a bontatlant visszaveszi 90% pénzért, keress ilyet neten.
Összetételre sokat nem lehet mondani, azt te tudod hogy inkább sörös vagy boros, vagy van-e aki iszik whiskeyt (én ilyet keveset ismerek pl).
Köszi! igen itt a városunkba úgy működik az ital nagykereskedésnél, hogy ami nincs kibontva szerencsére visszaveszik.
Megközelítőleg kérdeztem, mindenből veszek picit többet, nehogy elfogyjon, annál cikibb nincs :D voltam már olyan lagzni :P :D
Násznéptől függ a dolog.
Van ahol csak koccintgatnak az emberek, de voltam olyanba is ahol fejenként (felnőttenként) 0,5L tömény plusz sör-bor kevés volt, és a szomszédos kisboltot fosztottuk ki. Igaz az du.-6 tól reggel 8 ig tartott, szóval annyi idő alatt azért jobban szét húzódott a fogyasztás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!