Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha nem öltözünk ki?
A szüleim is így esküdtek. Farmerben, és az akkori fiatalok divatja (rockerek) szerinti ingben voltak. A meghívottak (már ha voltak, nem emlékszem pontosan) nem tudom, miben jelentek meg. Nekik anyagi és egészségi gondok miatt nem volt se öltöny, se szép ruha, se ebéd.
Én is úgy szerettem volna, hogy semmi felhajtás, legyen ez csak az én és a férjem napja, egy elegáns ruha olyan színben, ami nekem legjobban áll, párom öltönyben, ahogy szokott, két tanú, akiket meghívunk utána ebédre, és ennyi.
Aztán letettem a kéttanús esküvőről, szűk családi körű ebéd lett belőle, de a ruhám nem fehér, és nem habos-babos csipkecsoda. Még a család se nézett nagyot, hogy na de az fehér kell legyen, pedig meglehetősen konzervatívak :D Szerintem még a mai teátrális világban sem ritka, aki nem hagyományok szerint házasodik. Ismerek még kosztümös, sőt székelyruhás menyasszonyt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!