Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora összeget illik adni az esküvőn, ha a vőlegény férjem legjobb barátja, és férjem lesz a tanúja az esküvőn? Ketten megyünk és vacsorára is hivatalosak vagyunk?
szerintem barátoknak nem kell 100-es összegeket adni, nem hiszem, hogy elvárnák. nagyobb összegeket úgyis fognak adni a nagynénik, anyukák, apukák, stb. szóval a közelebbi rokonság.
azt mondják, hogy 10-10-et illik fejenként. ha mégis többet szeretnétek, akkor 20-20-el még nem hozzátok őket kellemetlen helyzetbe. (nálunk hasonló legjobb baráttól ennyit kaptunk, bár kicsit sokalltuk, elég lett volna csak 10-10)
ezek személyes tapasztalatok voltak. 25L
15:42 vagyok
és persze pénztárca függő is. nálunk volt aki nem adott semmit, mert nem tudott, vagy adott 5000, mert ennyit tudott. nem sértődtünk meg
ha ők nem adtak semmit nektek, és most ti nem is tudnátok miből adni, akkor szerintem csak készítsetek/vegyetek valami személyre szóló ajándékot, és ne zavartassátok magatokat a pénz miatt.
a mi esküvőnkön a férjem legjobb barátja, tanúja egész nap segített, szervezett, játékokat szervezett, és még egy sátrat is kaptunk tőle. Alig várjuk, hogy viszonozhassuk a kedvességét, mert soknak éreztük, hogy még költött is ránk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!