Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elmenjünk az esküvőre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmenjünk az esküvőre?

Figyelt kérdés

Egy két hét múlva tartandó esküvőre tegnap kaptunk meghívót. Azt tudtuk, hogy volt leánykérés, azt viszont nem, hogy az esküvő mikor lesz, arra meg pláne nem számítottunk, hogy csak két héttel előbb kapunk meghívót. Nem tudtunk készülni rá anyagilag, tőlünk 200 km-re lesz, a szálloda 12ezer ft/éj. Ami legjobban zavar, hogy én gluténérzékeny vagyok s amikor rákerdeztdm, hogy lesz-e lehetőség arra, hogy én is tudjak enni valamit az volt a válasz, hogy vigyek magammal.

Ma estig kell válaszolnunk, hogy megyünk-e. Kettősség van bennem, hisz nem akarom őket megbántani, de nem túl kedvezőek a körülmények.

Ti mennétek?

2015. aug. 31. 06:52
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Azért, mert ők neveletlenek, nekünk nem kell annak lenni. ;)
2015. szept. 2. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!