Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek ti milyen esküvőt szeretnétek majd? Inkább nagyobbat zenével, tánccal vagy kisebbet szűk családi körben?
Figyelt kérdés
2015. aug. 16. 02:10
11/18 anonim válasza:
50 fő alattit, templom, lagzi nélkül sima szertartás utána állófogadás vagy vacsora egy étteremben. Inkább a nászútra költenék. A család mindkettőnknél kicsi, nem vallásos és nincsenek torzsalkodó rokonok szerencsére.
12/18 anonim válasza:
nekem kicsi volt. 15en voltunk kb, plusz mínusz egy-két fő. szabadtéri volt, mindentől távol. utána beültünk egy jó étterembe, és mindenki evett amit akart. szeles, meg kicsit hűvös volt. pont olyan volt, mint amire vágytam.
13/18 anonim válasza:
Kisebb esküvőt. Család az én részemről kb. 10-15 fő, a párom részéről valamivel kevesebb (nekem szoros kapcsolatom van az unokatestvéreimmel, ő egyáltalán nem tartja a kapcsolatot). Barátok még 10-15 fő szerintem összesen. Szóval maximum 30-45 fős.
Valami meghittet szeretnék, semmi buli meg parti, csak egy kellemes hangulatú vacsora, esetleg utána iszogatás, beszélgetés valami jó élőzenével.
14/18 anonim válasza:
Mi 150 en voltunk, szűk családi kör volt végül is (nem hívtuk az 1000. nagybácsit, nagynénit...) legjobb barátokat és közeli kollegákat hívtunk. Szuper családias esküvőnk volt, azt a visszajelzést kaptuk. minden olyan volt, ahogy megálmodtuk :)
15/18 anonim válasza:
En kicsit csak 2 tanu, es valami szep tengerparton.
16/18 anonim válasza:
Mindigis kis esküvőt képzeltem el magamnak, két tanúsat, de a családot nem szerettük volna megbántani, így a polgári lett gyakorlatilag titokban megtartva, a templomin pedig együtt örülhettünk a szeretteinkkel. Lagzit egyikünk sem akart, csak egy kis családi ebéd volt utána. Most sem csinálnám másképp, nagyon szép volt így, de a kéttanúsat élveztem a legjobban, pedig hivatali időben volt, minden féle faxni nélkül.
17/18 anonim válasza:
Sosem szerettem a tömeget meg úgy egyáltalán a figyelem középpnontjában sem. A nagy dajdajozást sem kedvelem (kivéve a koncerteket, de hát az esküvő nem olyan :D). Nekem teljesen jó egy elegáns, kifinomult, mindenféle sallangtól, zenekartól, játékoktól mentes esküvői ebéd tényleg szűk körben. Vagy max. úgy, hogy a ceremóniára, állófogadásra hívunk több embert, az ebéd meg tényleg csak a szűk család meg pár nagyon jó barát.
18/18 anonim válasza:
4 emberrel, meghitt, szép szertartást, aztán mindenki mehet a dolgára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!