Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hortobágyi húsos palacsinta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hortobágyi húsos palacsinta előételként esküvőre?

Figyelt kérdés
Választanátok, vagy túl megosztó? Ha nem, mit választanátok helyette hasonló árkategóriában?
2015. aug. 1. 19:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem előételként jó.
2015. aug. 1. 20:04
 2/11 anonim ***** válasza:
51%
Én egyszer ettem húsos palacsintát, nekem túl tömény volt (igaz, a szomszédék készítették, és adtak belőle kóstolót), de biztosan van, aki szereti. Nem tudom, hány főre tervezitek az esküvőt és a lagzit, de akkor vagy kétféle előétel kellene, hogy lehessen választani (ami nyilván költségesebb), vagy esetleg valami mini fasírtot készíteni, vagy nem tudom. Nem vagyok szakértő, így lehet, hogy baromságokat mondtam.
2015. aug. 1. 20:31
 3/11 anonim ***** válasza:
51%

Jó, annyi kifogással, hogy kell mellé egy vegetáriánus alternatíva is (hacsak nem nagyon kicsi max. 20-30 fős esküvő lesz, nem tudhatod, van-e olyan, aki enm fogyaszt húst!).

Ha hasonlót akartok, kérhettek darált zöldségekkel töltött palacsintát hagymás-paprikás szafttal, természetesen húsmentesen. De el is rugaszkodhattok ettől és lehet akármi más is, ez csak egy ötlet.

2015. aug. 1. 20:48
 4/11 Mumusan ***** válasza:
88%
Jó ötlet.
2015. aug. 1. 21:52
 5/11 anonim ***** válasza:
67%
nem választanám, túl átlagos étel, valami különlegesebbet választanék.
2015. aug. 1. 22:19
 6/11 anonim ***** válasza:
35%

Nem választanám, de csak azért nem, mert így nyáron én óvatos vagyok az ilyen tejfölös-tejszínes kajákkal.

Ha nem nyáron a melegben lesz a lagzi, akkor jöhet!

2015. aug. 1. 22:36
 7/11 anonim ***** válasza:
52%

Ha a teljes menüsor is ennyire magyaros, akkor rendben van. Nem mindenki szereti, ezért készülnék alternatívával.

Esetleg kérdezgetni a vendégeket, hogy ki mit szól hozzá.

Ha sok gyerek lesz, nekik semmiképp nem ezt választanám.

2015. aug. 2. 15:22
 8/11 anonim ***** válasza:
31%
Ne. A hortobágyi MINDENHOL maradékból van.
2015. aug. 3. 20:39
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Én most voltam esküvő, ahol volt. Konkrétan a leves és a sültek között. A fele banda rá se nézett. Én sem. Utálom.

De ez csak egy vélemény.

2015. aug. 4. 11:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges fogás egy ilyen laktató előétel. Az ember eszik egy jó nagy adag levest általában, meg a főétel úgyis szintén jó sok szokott lenni, akkor minek közé még előétel? Ráadásul a sütinek is kell a hely! :D
2015. aug. 7. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!