Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hortobágyi húsos palacsinta előételként esküvőre?
Jó, annyi kifogással, hogy kell mellé egy vegetáriánus alternatíva is (hacsak nem nagyon kicsi max. 20-30 fős esküvő lesz, nem tudhatod, van-e olyan, aki enm fogyaszt húst!).
Ha hasonlót akartok, kérhettek darált zöldségekkel töltött palacsintát hagymás-paprikás szafttal, természetesen húsmentesen. De el is rugaszkodhattok ettől és lehet akármi más is, ez csak egy ötlet.
Nem választanám, de csak azért nem, mert így nyáron én óvatos vagyok az ilyen tejfölös-tejszínes kajákkal.
Ha nem nyáron a melegben lesz a lagzi, akkor jöhet!
Ha a teljes menüsor is ennyire magyaros, akkor rendben van. Nem mindenki szereti, ezért készülnék alternatívával.
Esetleg kérdezgetni a vendégeket, hogy ki mit szól hozzá.
Ha sok gyerek lesz, nekik semmiképp nem ezt választanám.
Én most voltam esküvő, ahol volt. Konkrétan a leves és a sültek között. A fele banda rá se nézett. Én sem. Utálom.
De ez csak egy vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!