Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Sok vagy kevés ez a mennyiségű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok vagy kevés ez a mennyiségű szénsavas üdítő 150 embernek?

Figyelt kérdés

Az étterem a fehér és vörösbort, vodkát, angelit, pezsgőt, szénsavas és mentes vizet biztosít, az üdtőt nekünk kell megvennünk. Már csak 3 napunk van, de bizonytalanok vagyunk...

Eddig van 90 L Pepsi 10 L körte rostos, még vennénk 90 L Fantát...A számításaim szerint így nem jut minden asztalra 2x két nagy üveg üdítő? Hogyan számoljuk, hogy elegendő legyen és ne maradjon rajtunk.

Olyan nagyker nem nagyon van, aki visszavenné a felbontatlant...

2015. júl. 28. 22:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekem a szensavas / rostos tunik aranytalannak, 18:1-hez, a szensavas javara.

A 90 L Fantat meg megbonthatjatok ugy, hogy rostos is legyen benne.

2015. júl. 28. 23:01
 12/16 anonim ***** válasza:
47%

Pepsi?

Az tisztán ihatatlan.

Javaslok hozzá whiskey-t, mondjuk 10 üveggel :)

2015. júl. 29. 01:04
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Egy litert szamolnek mindenkire. Boven fog maradni is, ha igy szamolsz, mert sokan inkabb vizet isznak foleg akkor, ha mellette alkoholt is fogyasztanak, mert ha sok vizet iszol az alkohol mellett, akkor nem leszel masnapos. En nem reg voltam lagziban, a mi 8 fos asztalunknal egesz este alatt 1x hozatott egy valaki egy 0,33as coca colat.

Amugy a pepsi/fanta parositas szerintem meg vicces is, mert kiskoromban mindig ez a ketto volt mindenfele csaladi esemenyen bekeszitve. Ja meg a miranda :) nekem dejavu-m lenne :) en is a coca colat szeretem, de eszem agaban nem lenne hisztizni miatta, orulnek, hogy meg vagyok hivva! Aki meg az ilyenen felhaborodik, hogy pepsi van, az majd a sajat eskuvojere coca-t rendel! Itt mindenki azt iszik, amit ele tesznek es ha kellokeppen jol nevelt, akkor kedvesen mosolyog hozza meg akkor is, ha nem tetszik!

2015. júl. 29. 07:25
 14/16 anonim ***** válasza:
A Pepsi szerintem is halálos bűn!! De viccet félretéve, én ehhez nem vennék 90 l fantát, hanem inkább kb 20-30 litert, és a fennmaradó mennyiséget elosztanám többféle gyümölcslé között. Ha pl lesznek gyerekek, nem biztos, hogy a szülők engedik a szénsavas üdítőt, de pl almalevet, naracslevet igen. Nálam biztos hogy inkább többféle lenne, hogy mindenkinek legyen megfelelő.
2015. júl. 30. 09:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom hol laksz, de nálunk (kisváros), minden italkereskedésben visszaveszik a bontatlan árut (akár üdítő, akár rövidital). Inkább normális nagykert kellene választani.
2015. júl. 30. 19:12
 16/16 A kérdező kommentje:
Megmaradt 30 L Pepsi szinte ugyanennyi fanta és rostos is...
2015. aug. 11. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!