Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne megoldani, hogy a vőlegény gyereke ott legyen az esküvőn?
Figyelt kérdés
6 éves a fiú. Nyílt titok, hogy a volt feleség még nincs túl a dolgon, így mindenkinek kellemetlen volna a jelenléte. Sajnos már nagyszülők sincsenek.2015. júl. 21. 10:03
1/8 anonim válasza:
Szerintem sehogy nem kellene megoldani. Miért kellene egy 6 évesnek végig néznie, hogy apu egy másik nőt vesz feleségül?
2/8 anonim válasza:
Szerintem ez azért nem akkora horror, hogy csak 6 éven felülieknek való.
3/8 anonim válasza:
Egyeb rokon? Nagyneni, nagybacsi? Anno tesomek eskuvojen volt egy gyerekasztal, tok jol elvoltak, pedig volt gyerek aki nem ismerte a tobbit. Le kellett oket fektetni 11-12 korul, aztan ment tovabb a buli.
4/8 anonim válasza:
Nem tudom, te hol szerepelsz a sztoriban. Nem vitatom, hogy a vőlegény szereti a kisfiát. Ugyanakkor azt is át kell gondolnia, hogy a gyereknek milyen érzés lenne. Egyik családtagom volt olyan eljegyzésen, ahol az előző házasságból született gyerekek ott sírtak. Ha úgy érzi, ez nem lenne rossz a gyereknek, akkor meg lehet kérni esetleg testvért, hogy hozza a gyereket, vagy ő maga is elmehet érte, ha ez megoldható (nekem az esküvőm napján férfiként voltak üresjárataim). Ülhetne veletek az asztalfőn... De ezek mind olyan dolgok, amiről egy kívülálló nemigen tud érdembeli választ adni. Minden a helyzetben érintettek viszonyain múlik.
5/8 anonim válasza:
Én értem, hogy a gyerekek lelke érzékeny és oda kell figyelni arra, hogy ne bántsuk meg az érzéseiket, de azzal, hogy szülővé válsz nem szűnsz meg embernek lenni. Ha egy kapcsolat zátonyra fut nem kell azért egyedül maradnod mert a gyerkőc azt szeretné ha inkább anyával/apával lennél és főleg nem kell ezért vele lenned. Én is azt gondolom, hogy valamilyen közelebbi rokonra kellene bízni a picit akivel békésen ellehet a nagy napon. :)
6/8 anonim válasza:
4-es vagyok. Azt sejtettem, hogy nem lesz 100%-os a válaszom, de a lepontozók közül írja már le valaki az ellenérveit! Miben nincs igazam?
7/8 A kérdező kommentje:
A gyerekasztal jó ötlet, köszönöm!
2015. júl. 21. 19:07
8/8 anonim válasza:
Hú, de le lettem szavazva. :O A plusz pontokért járó köszöneteket várom privátban!
Amúgy meg, ha nincs senki aki tudna rá vigyázni, felesleges elvinni a gyereket az esküvőre. Egy 6 éves még folyamatos odafigyelést igényel és az apuka nyilván nem tudja majd egész nap pesztrálni az esküvőjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!