Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 tanús esküvővel kapcsolatban?
Segítenétek pár kérdésben ? Változott az elképzelésünk,nagy dáridó helyett inkább 2 tanús lesz,templomi nem,csak sima.
1. Ebben az esetben is van bevonuló zene,vagy csak odamegyünk mind a négyen az asztalhoz együtt ?
2.Ugyanúgy lehet rendes menyasszonyi ruhám ? Nem szeretnék kosztümöt.
3.Csokor is kell ugyanúgy,igaz ?
4.Gyűrűknek kell párna ugye?
5.Utána egy étterembe elmegyünk enni,nem árt előre lefoglalni az asztalt vagy a helyet ? Nem lesz furcsa az étteremben miközben mások is ott lesznek hogy csak négyen vagyunk,rajtam meg menyasszonyi ruha ? :)
6.Elég korán lesz,2-re már az étteremben leszünk,elvagyunk ott 2-3 órát biztos,utána szeretném ha még csinálnánk esetleg valamit négyen,vagy ketten,teljesen mindegy.Szerintetek mi legyen a program egy városon belül(nem Budapest),tudván hogy mindenki iszik valami alkoholt biztos.Pont aznap lesz a városban egy fesztivál,kajával,mindennel,vetkőzzek le otthon,és nézzük meg azt ? Bár az nem hiszem hogy illene ahhoz a naphoz,valami romantikusabb kellene ? Van még egy fürdő is nálunk,ami meghittebb,kevesen vannak,menjünk oda el ketten ? Ti hogy oldanátok meg ? :)
Köszönöm !
szerintem ez többnyire csak rajtatok múlik
pl nem fog számítani milyen ruhád van, de ha te annyira szeretnél hagyományos menyasszonyit, akkor nyilván abban is mehetsz (csak annyi, hogy itt nem elvárás)
1 - ezt nem tudom
2 - lehet, persze, de én fölöslegesnek érezném, pláne ha abroncsos
3 - nem "kell", de lehet
4 - ez viszont nem kell, tálcára teszik általában, amit a hivatal biztosít
5 - nyilván furcsa lesz de ez kit érdekel :)
6 - nehéz ügy, próbálj olyasmit kitalálni amit amúgy nem csinálnátok. fotózást nem akartok?
1. - ingyen az anyakönyvvezetőnél aláírod a lapokat. A többi pénz: zene, terem, vers, köszöntés, pezsgő.
2. - igen.
3. - nem kell, ha akarod, lesz.
4. - nem kell
5. - fura lesz, de a Te dolgod
6. - Te mire vágysz?
Templomi is lehet 5 szereplős esküvő (Ti, és a három tanú (a tieitek és a pap))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!