Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kicsi esküvőt is lehet templom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsi esküvőt is lehet templomban tartani?

Figyelt kérdés

Szülők, szűkebb rokonság, meg hát, akinek küldünk meghívot(de csak, hogy gratulálnak aztán ennyi)...Nekem nincs testvérem és nem szeretném a nem tudom kinek az unokatestvéreit is elhívni, nagy a család az én felemről is, de nekem azok csak másod unokatesók és nem akarok nagy felhajtást...Gondolom a nagyimnak nem tetszene...

Baj ha így akarom?Megoldható?

2010. márc. 5. 10:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehet. Az egyház nem valószínű, hogy előírja a megjelentek létszámát. Az meg hogy ki mit gondol, ne érdekeljen. A ti napotok, olyan legyen, amilyennek ti szeretnétek.
2010. márc. 5. 10:29
 2/8 anonim válasza:
100%
Az egyház nem szól bele. Ez a ti napotok, másnak se engedjetek beleszólást! Sok boldogságot!
2010. márc. 5. 10:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi is csak a szertartásra küldtünk meghívót a családnak és a munkatársaknak,barátoknak is.
2010. márc. 5. 10:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
persze, akár nagy templomban is tarthatod
2010. márc. 5. 10:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, miért ne lehetne! Sok BOLDOGSÁGOT!
2010. márc. 5. 10:47
 6/8 A kérdező kommentje:

Még nem aktuális az esküvő, majd csak pár év mulva, de kivancsi voltam, hogy engedélyezik-e a kicsi esküvőt is templomban.

Köszi a válaszokat!:)

2010. márc. 5. 17:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekünk "nagy" esküvőnk volt, de nem annyira nagy, hogy a nagyobb templom tele legyen, nem akartam, hogy félig üres legyen, így egy kis kápolnát választottunk, ami teljesen tele lett:)
2010. márc. 6. 08:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Persze. Amikor mi esküdtünk templomban fényképésszel együtt 18-an voltunk. Nem kérdezték mennyien leszünk, csak az oktatásokra kellett eljárnunk.

Nálunk a polgári esküvő volt igazán megtartva, akkor volt a lakodalom.

2010. márc. 9. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!