Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen színű legyen a dekoráció?
-sárga
-türkiz
esetleg lila?(bár ez tetszik a legkevésbé)
Itt van több példa:
Szerintem sárga!
Úgy gondolom, hogy ez a szín nem olyan szokványos az esküvőkön. Talán egy kicsit különlegesebb. Illetve igazi nyári hangulatot ad. :)
A türkiz sem rossz, de az a szín eléggé gyakori ilyen jellegű rendezvényeken...
Szép a sárga. Vidám.
Nekem a szürke-rózsaszínnel is nagyon szép. Az olyan finom, nemes.
Nem szeretem a sárga színt, de a képeken valóban nagyon jól mutat. A türkiz is nagyon jó, de ha már kék, akkor én biztosan sötétkéket választanék.
Ha a sárga tetszik, akkor mit szólnál esetleg a fehér-arany kombinációhoz? Szerintem nagyon elegáns.
Jajj köszönöm. Nem is gondoltam, hogy a sárga ilyen sok mindenkinek tetszeni fog. Pont ugyan így voltam vele, hogy eddig szóba se került a sárga (csak a türkiz) és ahogy megláttam a képet elgondolkodtam, és most teljesen tanácstalan vagyok. Úgy látom a lilát senki nem mondta, így az kimarad a kalapból! :D
Türkiz vagy sárga hmm..
Rózsaszín szürke is szép és az arany fehér kombináció is, de egyik se fogott meg igazán.
A terem? Hát ilyen rendezvényterem, ott szoktak lenni a nagyobb esküvők városunkba. Szóval nem étterem. Jöhetnek még válaszok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!