Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi tömény kell egy lagzira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi tömény kell egy lagzira?

Figyelt kérdés
80 fő lesz, ebből olyan 40 iszik rendesen, tehát nem csak egy "kötelező kör" pálinkát gurít le. 10 litert vettünk, de a barátok paráztatnak, hogy nem elég. (Töményen felül korlátlan bor és sör lesz)
2015. júl. 12. 16:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
4-5 deci tomenyet en is megiszom egy buliban, de attol ugy is nezek ki, ahogy nem szeretnem, ha a vendegeink kineznenek. Nem akarok onzo lenni, de ismerem a barataimat, tudom, hogy fel liter alkohol utan mennyire nem eskuvore valo allapotba tudnak kerulni. Azt szerintem senki nem szeretne, ha az eskuvojen sorba allnanak a vendegek a wc elott hanyni. Es ha mar hajnal 4ig fizetjuk az ettermet, akkor ne is lepjenek le 1-2kor az atomreszeg vendegek.
2015. júl. 14. 07:25
 12/13 anonim ***** válasza:
Ja, mondjuk egy is igaz, nem mindenki ugyanúgy néz ki ugyanannyi piától.
2015. júl. 14. 14:17
 13/13 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok az a nagy szeszes, ha buliba/discóba elmegyek évente kétszer, 4 felest biztos megiszok és akkor konkrétan ugye semmi ünnepelni való nincs, ráadásul nő vagyok.

Egy jó barátunk vizes pohárban issza a pálinkát....1,5 2 decit húzóra vagy kétszerre, na attól már Én is hányok XD

Ez nagyon attól függ, hogy milyen a társaság, itt bukik ki,ha valak(ket)it igazán nem is ismer az ember.

Mi nem hívunk meg boldog boldogtalant. Mindenkinek ismerjük az igényeit és szokásait.

Miénk étteremben lesz, nem kérünk italcsomagot,mert annak minek fizessek 5 ezret az italfogyasztására, akiről tudom,hogy 2 narancslénél és két kólánál többet nem iszik?

Szerintem,ha minden ivónak 2 dl-t (4 feles) számolsz,akkor talán benne vagy,ha beleszámoljuk az egyszer "tisztességből" ivókat is. 40* 2dl az 8 liter. HA van közetek gödény is,akkor kevés lesz :D Majd sörrel pótolja a kiesett felesek számát. 2 sör=1 feles! :D

2015. júl. 14. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!