Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi tömény kell egy lagzira?
Én nem vagyok az a nagy szeszes, ha buliba/discóba elmegyek évente kétszer, 4 felest biztos megiszok és akkor konkrétan ugye semmi ünnepelni való nincs, ráadásul nő vagyok.
Egy jó barátunk vizes pohárban issza a pálinkát....1,5 2 decit húzóra vagy kétszerre, na attól már Én is hányok XD
Ez nagyon attól függ, hogy milyen a társaság, itt bukik ki,ha valak(ket)it igazán nem is ismer az ember.
Mi nem hívunk meg boldog boldogtalant. Mindenkinek ismerjük az igényeit és szokásait.
Miénk étteremben lesz, nem kérünk italcsomagot,mert annak minek fizessek 5 ezret az italfogyasztására, akiről tudom,hogy 2 narancslénél és két kólánál többet nem iszik?
Szerintem,ha minden ivónak 2 dl-t (4 feles) számolsz,akkor talán benne vagy,ha beleszámoljuk az egyszer "tisztességből" ivókat is. 40* 2dl az 8 liter. HA van közetek gödény is,akkor kevés lesz :D Majd sörrel pótolja a kiesett felesek számát. 2 sör=1 feles! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!