Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendelt már valaki karikagyűrűt, Nagy Gertrúdtól, az Affianced ékszerészetből, ha igen mi a véleményetek?
Elégedettek vagytok vele?
Mennyibe kerűlt?
IGEN és egyszerűen maga lett az ÁLOM!!! Mi ott csináltattuk a karikagyűrűinket, ill. az eljegyzési gyűrűt is tőlük kaptam.
Gertrúd nagyon kedves, segítőkész, vendégcentrikus. Tele van ötletekkel és nagyon nyitott az egyéni ötletek megvalósítására.
Csak ajánlani tudjuk őket!!!
Ára: Szerintem nagyon megérte, de ez relatív, mindenkinek saját maga kell eldöntenie. Náluk az összes ékszer egyedi készítésű és ez valamilyen az árakban is tükröződik. Mindezek ellenére szerintem megfizethetőek, arról nem is beszélve, hogy ezek az ékszerek tényleg nem fognak veled szembejönni az utcán.
Mi tőle rendeltük a gyűrűinket, teljesen egyedi tervezés, kétféle aranyból, és meglehetősen különleges gravírozással. Nagyon nyitott volt minden ötletre, semmi nem jelentett problémát. A gyűrűk gyönyörűek lettek, és a határidő sem volt túl hosszú. Kedvesek, segítőkészek, mindenben azt nézik, hogy a megrendelő elégedett legyen. Az áraik nem alacsonyak ugyan, de szerintem nagyon megérte náluk rendelni.
A mi gyűrűink közel 300.000 Ft-ba kerültek, ez az ár még lefaragható lett volna, ha viszünk tört aranyat.
Nagyon tudom ajánlani őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!