Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Rendelt már valaki karikagyűrű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendelt már valaki karikagyűrűt, Nagy Gertrúdtól, az Affianced ékszerészetből, ha igen mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Elégedettek vagytok vele?

Mennyibe kerűlt?

2010. márc. 4. 16:09
 1/6 anonim válasza:
100%
Igen, mi nála készíttettük a gyűrűinket! Nagyon profi, kedves és minden ötletre nyitott! Nem tucatgyűrűket gyárt, biztos nem fog szembejönni veled egy u.olyan az utcán! Az árak... hát nem olcsó, persze attól függ, hogy mit akarsz! Lehet vinni törtaranyat, akkor lényegesen kedvezőbben alakul az ár! Én nagyon elégedett vagyok, csak ajánlani tudom!
2010. márc. 4. 16:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

IGEN és egyszerűen maga lett az ÁLOM!!! Mi ott csináltattuk a karikagyűrűinket, ill. az eljegyzési gyűrűt is tőlük kaptam.

Gertrúd nagyon kedves, segítőkész, vendégcentrikus. Tele van ötletekkel és nagyon nyitott az egyéni ötletek megvalósítására.

Csak ajánlani tudjuk őket!!!

Ára: Szerintem nagyon megérte, de ez relatív, mindenkinek saját maga kell eldöntenie. Náluk az összes ékszer egyedi készítésű és ez valamilyen az árakban is tükröződik. Mindezek ellenére szerintem megfizethetőek, arról nem is beszélve, hogy ezek az ékszerek tényleg nem fognak veled szembejönni az utcán.

2010. márc. 5. 08:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Én is a képek láttán beleszerettem néhány gyűrűbe és a vőlegényemnek is tetszenek, szóval szerintem mi is tőle fogjuk megvásárolni! Köszönöm az eddigi válaszokat és várom még a továbbiakat is!
2010. márc. 5. 11:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Mi tőle rendeltük a gyűrűinket, teljesen egyedi tervezés, kétféle aranyból, és meglehetősen különleges gravírozással. Nagyon nyitott volt minden ötletre, semmi nem jelentett problémát. A gyűrűk gyönyörűek lettek, és a határidő sem volt túl hosszú. Kedvesek, segítőkészek, mindenben azt nézik, hogy a megrendelő elégedett legyen. Az áraik nem alacsonyak ugyan, de szerintem nagyon megérte náluk rendelni.

A mi gyűrűink közel 300.000 Ft-ba kerültek, ez az ár még lefaragható lett volna, ha viszünk tört aranyat.

Nagyon tudom ajánlani őket.

2011. ápr. 30. 06:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem a lánykérő gyűrűmet rendelte ott a férjem, ő nagyon sok jót mesélt róluk. Eleve külön időpontra várták, mert csak egy ügyféllel foglalkoznak egyszerre, ez nekem nagyon rokonszenves megoldás. Mivel a gyűrű meglepetés volt, az áráról fogalmam sincs, de nagyon szép, igényes kidolgozású darab, ha magam választhattam volna, akkor is ez kéne. :)
2011. ápr. 30. 18:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem tudnátok képet is küldeni a gyűrűkről? Kíváncsi vagyok hogy kinek milyen van!
2011. máj. 2. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!