Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyományos keringő, vagy modern mix? Melyiket válasszuk nyitótáncnak?
Szia! Én amondó vagyok ebben a kérdésben, hogy azt válasszátok, ami jobban TI vagytok. A hagyományos keringő a tradicionálisabb, romantikusabb esküvők elmaradhatatlan tánca míg a "modern mix" egy fiatalos, bohókás környezetben mutat jól.
Olyat is láttam már, hogy a nyitótánc egy hagyományos keringővel indult az utolsó 1 percben pedig átváltottak egy kötetlenebb, lazább stílusra. :)
Szerintem ebben a kérdésben elsősorban az döntsön, hogy ti melyikben éreznétek jobban magatokat, illetve, hogy mi az, ami az esküvőtök környezetébe is illene. :) Remélem tudtam segíteni! :)
Lehet hagyományos VAGY modern. De inkább ne legyen vegyes, főleg ne legyen "vicces" váltás a kettő között.
A keringő, vagy más hagyományos tánc alap lépéseit pár táncóra alatt meg lehet tanulni (és elég ha a tánctanár egy táncolni tudó ismerős).
A zenét pedig érdemes lehet megvágni, akár kicsit lassítani vagy gyorsítani igény szerint.
Mi a Nothing Else Matters -re táncoltunk, ami triolás, tehát keringő, de még bécsi keringőnek is túl gyors, nem hogy angolnak, valamint hosszú is a dal. Úgyhogy kivágtam belőle egy versszakot (Sound Forge -al) és lassítottam rajta 5%-ot. Senkinek nem tűnt fel a változtatás, viszont így már táncolható lett.
Válogatásnál még szóba jött a Bed Of Roses is, ami nagyon jól táncolható, szép dal, viszont szomorú, úgyhogy esküvőre nem jó.
Láttam egyet, ahol metallikára keringőztek.
Mindenesetre azt kerüljétek el, mert botrányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!