Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülőköszöntőre ezekből valami?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék virágot,se bort adni.Innen gondoltam valamit külön-külön nekik venni.Mit gondoltok?2015. júl. 10. 15:54
2/7 anonim válasza:
Szerintem maradj inkább a virágnál...ezek nem oda való dolgok:S
4/7 anonim válasza:
Neeee!
Jó a hagyományos virág és bor kombó.
5/7 anonim válasza:
Mi egy-egy egyedi kézi készítésű faliórát ajándékozunk a szülőknek, anyáknak egy-egy szál rózsa.
6/7 anonim válasza:
Inkább ne... ezek az anyukáknak ajándékok oldalak nagyon gagyik. Gyakorlatilag az eladhatatlan gagyi szarokat árulják többszörös áron, hogy majd a hülye megveszi, aki gyorsan beüti, hogy ajándék anyának, majd gyorsan kiválasztok innen vmit, mert jó lesz az, hiszen ide van írva, hogy anyáknak... és közben látom az ilyen 18+-os konyhai kötényeket meg a giccsesebbnél giccsesebb angyalkás kerámiamütyüröket.
Ha nem virág meg bor, akkor készítsetek fényképalbumot, fotókönyvet rólatok vagy a közös emlékeitekből. Vagy színházjegy, wellness... vagy akár egy különlegesebb teaválogatás, minőségi csoki... ezek mégiscsak többet érnek, mint azon a weblapon az izék...
7/7 anonim válasza:
6. vagyok... most nézem, marihuánalevél alakú hűtőmágnes is van... anyukáknak való ajándékok között... no comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!