Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van Pesten olyan hely, ahol lehet venni/csináltatni ezüstből szép karikagyűrűt?
Figyelt kérdés
Mindketten a párommal kifejezetten ezüstöt szeretnénk, mert azt szeretjük a legjobban, (meg az árkülönbség se mindegy) úgyhogy légyszi ne azt írjátok, hogy vegyünk fehéraranyat, merthogy.2010. márc. 4. 11:47
1/7 anonim válasza:
Szinte bármelyik ékszerész készít egyéni megrendelésre gyűrűt. Ha viszitek az alapanyagot valahonnét, akkor persze olcsóbb. Érdemes jól körbenézni, mert egy jó ékszerész szinte bármit megcsinál. Az én eljegyzési gyűrűn is csináltatva lett (fehérarannyal és brillel), a párom tervezte. Ilyen kaliberű gyűrű 6 számjegyű összeget kóstál. Egy ezüst karikagyűrűpárt (gondolom kettő lesz), kb. 40 000 Ft-ból megoldják, és akkor már nagyon minőségi, igényes, egyedi darabról beszélünk. (Amiatt mondom a 40 000-et, mert ha szóba hozod, hogy karikagyűrű vagy esküvő, akkor igencsak fog a toll!)
2/7 anonim válasza:
Hát a 40ezer azért kicsit sok!!!Nekünk 3féle aranyból lett csináltatva(vörös-fehér-sárga)És az volt 42ezer!(pár):)
Amúgy mi a Kálvin téren csináltattuk és szerintem meg lehet beszélni hogy ti ezüstöt szeretnétek!!!:)
www.aranydiszkont.hu ez a weboldaluk!:)
3/7 anonim válasza:
Ezüstöt nem szívesen készítenek az ékszerészek, de szerintem felesleges is, mert ékszerboltokban biztosan kaptok megfelelőt, és nem 40 ezerért, ezüstért ez erős túlzás lenne...
4/7 anonim válasza:
Mégpedig azért nem, mert a munkadíja több, mint a grammára:D
5/7 anonim válasza:
Mi innen rendeltünk:
www.extremesilver.hu
Gyönyörű, gyors és olcsó is.)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2010. márc. 4. 22:38
7/7 anonim válasza:
Első lennék!
Amiatt írtam a 40 000-et, mert köztudott, hogyha szóba kerül az esküvő, akkor az ékszerkészítők is rádobnak lazán egy 10 000-et...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!