Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik ruha a kettő közül?
A:
B:
Kíváncsi vagyok mire gondoltok, melyik áll jobban. köszi :)
Nem értem a felháborodott hozzászólást. Megköszöntem a válaszokat, azt mondtam megfontolom a választásomat.
Nem magyarországi a szalon.
Nem értem miért kell nevetségesen felhúzni magad egy kérdésen, amiben egyébként szerintem teljesen normális válaszok születtek. Más felhasználónevem meg nincs, ezt sem fogom soha többet használni...
Köszönöm a kedves normális hangvételű válaszokat továbbra is.
Többet már nem fogok belépni, kissé betelt a pohár.
#23-as, tökéletesen igazad van, de azt is vedd figyelembe, a provokátor itt csak 2 végtelenül csúnya ruhát, mutogat.
Itt 2 összecsapott ruha közül kellet (volna?) kiválasztani az elviselhetőbbet.
Bevallom, soha nem értettem a ruhákhoz, de mint férfi így is látom, hogy ezek a ruhák semmi mások, mint egyszerű rongyok.
Ilyeneket még a feleségem se választott volna, már évekkel ezelőtt is sokkal szebb ruhák közül lehetett választani.
A legnagyobb baj viszont nem is ezzel van.
A baj ott van, hogy kedves kérdező "elfelejtett" közölni, hogy Neki már megvan a véleménye, és aki ellent mond, azt "értékeli".
Tulajdonképpen csak 1 válasz érdekli, ami a szájának megfelelő, igaz ezzel semmi mást nem tesz, mint kimeríti a PROVOKÁCIÓ (!) fogalmát.
:)))))))))
Mindenkit csak felfele pontoztam. Nem értem mi bajotok van. Miért vagytok ennyire frusztráltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!