Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ezek a zenék jók?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a zenék jók?

Figyelt kérdés

Külön van bevonuló,aláírós és szülőköszöntő zenék.De köztes zenék is lesznek.Amikor halkan szól mikor az anyakönyvvezető beszél.

Ezek jók arra?

Edda-Elmondom majd

Cserpes Laura-Fekete Dávid:Te értem születtél

Sárvári Sándor-Érted vagyok és te értem vagy

2015. jún. 10. 09:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha az anyakönyvvezető beszéde alá kell, akkor inkább szöveg nélküli zenéket keressetek szerintem.
2015. jún. 10. 10:07
 2/8 A kérdező kommentje:
En ugy gondoltam a szovegesnek vn ertelme.Halkan szolna csak.
2015. jún. 10. 11:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Viszont ha szöveges zene a háttér, akkor megoszthatja a figyelmet...nem kiemeli az anyakönyvvezető beszédét, inkább "elmossa", kissé zavaró lehet, pláne, ha nem halkítják le eléggé.

Kedvenc dal instrumentális változata? Csak hangszerekre?

Vagy böngéssz Youtube-n. Nem akarok dalcímeket mondani, mert ugyan tetszik, amiket küldtél, de nem biztos, hogy neked is fog tetszeni, amiket mondok.

Yanni? Yan Tiersen? Joe Hisaishi? Ennio Morricone? Yiruma? René Aubry?

Csak néhány zeneszerző, aki eszembe jutott ;-)

2015. jún. 10. 20:14
 4/8 anonim ***** válasza:
szövegeset nem nagyon szoktak. Én szöveg nélkülieket választottam. Ráadásul (véleményem szerint) sokkal elegánsabb, sokkal ünnepélyesebb egy komolyzene az esküvőre, mint az ilyen Cserpes féle tingli tangli zenék. Youtube-on keress rá a The piano guys-ra. Ha van egy kis kifinomultság benned, akkor rájössz, hogy ezek mennyivel szebbek esküvőre.
2015. jún. 11. 12:22
 5/8 A kérdező kommentje:
De bevonulo meg szulokoszontonek jo a szoveges,nem?
2015. jún. 11. 17:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Egyetértek a korábbi válaszolókkal. Igen a bevonuló és a szülő köszöntő lehet szöveges. Nekünk is az volt. Mi ezeket választottuk:

Bevonuló: Szívből szeretni

Aláíró: I will always love you (instrumental)

Gratuláló: Amada mia amore mio

Szülő köszöntés nálunk nem volt.

2015. jún. 12. 17:27
 7/8 A kérdező kommentje:

Rendben meggyőztetek.

Köszönöm

2015. jún. 13. 06:57
 8/8 anonim válasza:

River flows in you

Ez főleg egy ilyen alkalomra jó. (ha még aktuális)

2015. júl. 5. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!