Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóljon zene vegig?
Figyelt kérdés
Vagy csak bevonuláskor,aláíráskor és szülőköszöntőkor szól a zene, vagy halkan végig és a fenti dolgoknál a kiválasztott zene hangosabban?2015. jún. 3. 16:15
1/5 anonim válasza:
Nálunk végig lesz zene. 6 dbot kert az anyakonyvvezeto kivalogatni. Amikor nincs szoveg, akkor hangos, amikor van szoveg, akkor lehalkitjak, de megy tovabb csendesebben
2/5 A kérdező kommentje:
És nem lesz zxavaró az anyakönyvvezetőnek?Mert én olyan zenéket néztem amibeván szöveg is.
2015. jún. 4. 10:29
3/5 anonim válasza:
Nálunk szöveges zene volt végig, az anyakönyvvezető le tudta vezetni a polgárit. Szerintem hozzá vannak szokva.
Amikor beszélt, akkor lejjebb vették a hangerőt, amikor "cselekmény volt", akkor visszahangosították.
4/5 anonim válasza:
Bocs, hogy kérdezek, de mennyibe kerül nektek a zene? Gödöllőn olyat mondtak,hogy nagyon furcsállom. 16 ezer,de olyan zene amit ők választanak, plusz 6 ezer a saját zene. És EGY zenéről beszélünk. Azt mondta az anyakönyvezető,hogy ez törvényi előírás....gondolom mennyire.
5/5 A kérdező kommentje:
Sarosdpatakon ingyen van.Amennyit akarunk.Annyit kert h elotte valamikor csinaljunk egy probat,h nehogy ne szoljon vagy valami.Igaz nekunk egy hetkoznapi napon lesz.
2015. jún. 7. 09:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!