Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel kell az esküvő előtt megvarratni a ruhát, vagyis mennyi idő még az elkészül?
Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 10:19
1/7 anonim válasza:
Hát ez varrónő-függő, őt kellene megkérdezni. De pár hétre minimum számíts, ne egy héttel előtte keresd meg a varrónőt.
2/7 anonim válasza:
én 1 hónappal előtte mentem méretet vetetni, de attól is függ, hogy mennyire van elhavazva munkával :)
3/7 anonim válasza:
Szia!
Aug. végén lesz az esküvő, de nagyvonalakban már tisztáztuk a varónővel az elképzelésemet. április elején szülök, szóval június környékén megyek méretet vetetni, és még bőven meg tudja varrni.
gondolj rá, hogy ha mégsem pont úgy képzeltél vmit, akkor legyen 1 hét, hogy lehessen alakítani!
Tényleg varónőtől függ, hogy milyen rutinos, mennyire "bonyolult" a ruha, és mennyi munkája van!
5/7 anonim válasza:
Én ugyan csak estélyi ruhát varrattam varrónővel, de egyszer megvarrta, és amikor kellett egy alkalomra, akkor 1 hét alatt méretre igazította, mert addigra híztam. Szóval ha kicsit előbb megvarratod, de addig fogysz vagy hízol, még legyen ideje picikét odébb igazítani.
6/7 anonim válasza:
(Persze nem tudom, hogy egy bonyolultabb esküvői ruhát lehet-e már méretre igazítani, ha már egyszer meg van varrva.)
7/7 anonim válasza:
Nem a megvarrás kerül hónapokba, hanem az, hogy sokan állnak sorba. Több hónappal korábban kell bejelentkezni, hogy legyen rád ideje. A megvarrás pár nap vagy hét, 1-2 próbával. De nyár az esküvőszezon, sokan varratnak, főleg jó varrónőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!