Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy találhatok róla képet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találhatok róla képet?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy kb. 2éve láttam egy menyaszonyi ruhakölcsönző kirakatába egy ruhát.Nem egy kimondott fehér ruha!Egyenes vágású, pánt nélküli alap színben krém színű, mell résznél arany!Inkább talán estélyi ruha!

Ha bemennék abba aszalonba, biztos tudnák miről beszélek, de nem a közlembe van!

Szeretnék egy legalább nagyon hasolóról képet, mert szeretnék olyanba férjhez menni, és hogy legalább megtudjam varratni.Egy hete keresgélek de nem találok.Tudnátok ebben segíteni?

2010. febr. 24. 15:39
 1/9 anonim válasza:
44%

Mi is szinte csak annyit tudunk csinálni mint te felmenni a google-ra és keresgélni

de te még ehhez is lusta vagy akkor ne várd hogy valaki megkeresse helyetted...

2010. febr. 24. 15:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod a szalon nevét, vagy h legalább hol van az üzlet, hol láttad a ruhadarabot, akkor rákereshetsz arra is, és akkor érdeklődhetsz náluk. Biztos van telefonszámuk, vagy e-mailcímük, amin keresztül felveheted velük a kapcsolatot. Nem kell feltétlenül tudniuk, miért keresed pont azt a ruhát. :)
2010. febr. 24. 15:52
 3/9 A kérdező kommentje:

Én nem azt kértem hogy áljatok neki, és keressétek meg álmaim ruháját!!!

De esetleg valaki tud olyan weblapot ahol fentvannak az elmult évek kollekciói és kritériumok szerint lehet keresni.Vagy látott valahol mostanában ilyen ruhát!

Ja és ha nem tünt volna fel, akkor írtam hogí egy hete keresem, és most is azt csinálom!

2010. febr. 24. 15:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

találtam egyet, ilyesmire gondoltál ? remélem tudok vele segiteni :)bár elég hosszú link.

[link]

2010. febr. 24. 15:53
 5/9 A kérdező kommentje:
A szalonnak még múlthéten írtam egy emailt de semmi :(!Azért neked köszönöm
2010. febr. 24. 15:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Pontosan mit jelent h ne a közeledben van? Mert sztem ott tudnának neked segíteni leginkább. Vagy a másik: végigjársz sok ruhakölcsönzőt és ha találsz hasonlót vagy mást ami tetszik akkor azt választod. a krém szín tényleg szép érdemes keresgetni..
2010. febr. 24. 15:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia! Ezen az oldalon tudsz keresni szín, fazon, stb. alapján, hátha találsz hasonlót

[link]

2010. febr. 24. 15:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket!
2010. febr. 24. 16:07
 9/9 A kérdező kommentje:

Találtam olyat csak más színben!:)

Köszönöm a segítségeket

2010. febr. 24. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!