Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatok róla képet?
Az a helyzet, hogy kb. 2éve láttam egy menyaszonyi ruhakölcsönző kirakatába egy ruhát.Nem egy kimondott fehér ruha!Egyenes vágású, pánt nélküli alap színben krém színű, mell résznél arany!Inkább talán estélyi ruha!
Ha bemennék abba aszalonba, biztos tudnák miről beszélek, de nem a közlembe van!
Szeretnék egy legalább nagyon hasolóról képet, mert szeretnék olyanba férjhez menni, és hogy legalább megtudjam varratni.Egy hete keresgélek de nem találok.Tudnátok ebben segíteni?
Mi is szinte csak annyit tudunk csinálni mint te felmenni a google-ra és keresgélni
de te még ehhez is lusta vagy akkor ne várd hogy valaki megkeresse helyetted...
Én nem azt kértem hogy áljatok neki, és keressétek meg álmaim ruháját!!!
De esetleg valaki tud olyan weblapot ahol fentvannak az elmult évek kollekciói és kritériumok szerint lehet keresni.Vagy látott valahol mostanában ilyen ruhát!
Ja és ha nem tünt volna fel, akkor írtam hogí egy hete keresem, és most is azt csinálom!
Találtam olyat csak más színben!:)
Köszönöm a segítségeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!