Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Homokszertartasra kellekek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homokszertartasra kellekek beszerzese?

Figyelt kérdés

Homokot,illetve amibe töltjük,tehát szettet,hol tudok beszerezni olcson?Neten néztem és 10 ezer felett vannak.

Valahol lehet kapni olcsobban?

2015. máj. 13. 18:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
28%
Homokozó.
2015. máj. 13. 18:53
 2/13 anonim ***** válasza:
40%
Jatszotér ;)
2015. máj. 13. 18:54
 3/13 anonim ***** válasza:

Külön megveszed hozzá a dolgokat, barkács és lakberendezési boltokban kapni ilyesmit.

Dekorhomok (csomagja kb 1000ft) kell hozzá és üvegváza .

2015. máj. 13. 19:04
 4/13 anonim ***** válasza:
19%
Csakhogy színes homok kellene nekik. Mi lenne, ha aprószemű száraz zöldségekkel próbálkoznátok, pl. mák és búzadara? Előtte a fagyasztóban kell tartani, hogy elpusztuljanak az esetleges molypeték. Ha kész, és jól lezárjátok az üveget, amibe a mű került, akkor később sem molyosodik meg. Akár próbát is tarthattok előzőleg.
2015. máj. 13. 19:05
 5/13 anonim ***** válasza:

Én két pezsgőspoharat vettem, abból öntöttük..

Egy szép formas gravírozott üvegbe öntöttük, nem ilyen képkeretszerűbe... Ezt hobby kellékben vettem

Ugynaúyg 2 színű homokot is vettem

A gravírozás volt a legdrágább 2000 ft

600az üveg, 2x650 a homok

2015. máj. 13. 19:17
 6/13 anonim ***** válasza:
Mrmint a poharakat nem erre vettem, csak erre is hazanáltuk :)
2015. máj. 13. 19:18
 7/13 anonim ***** válasza:
Budapest, Szent László utcai Virágpiacon, teljes szettet.
2015. máj. 13. 19:54
 8/13 anonim ***** válasza:
Nálunk a polgármesteri hivatal biztosította. Mikor bejelentkeztünk megkérdezték mit választunk és ők azt biztosították. Meglepő, hogy nektek magatoknak kell beszerezni. Nálunk bézs-bordó homok volt 1-1 pohárban és egy vastag falu üveg tároló amibe öntöttük.
2015. máj. 13. 21:05
 9/13 anonim ***** válasza:

Homok:

[link]

Mi ilyen pohárból öntöttük:

[link]

Ilyen üvegbe öntöttük (természetesen vettem rá egy szebb tetőt is):

[link]

2015. máj. 13. 22:07
 10/13 anonim ***** válasza:

A homokot mar linkeltek, de pl homok helyett hasznalhattok szines furdosot is. Uveget decor hobby boltban parszaz forintert tudsz venni.

Vagy, ha kevesbe elcsepelt dolgot szeretnel, mint a homokontes, akkor a kikaban lehet venni 3000 ftert family feliratot, ami falra akaszthato [link] , errol alul a 3 kepkeretet leszeditek es a ket szelso lancra egy egy nevvel gravirozott szep kis lakatot raakasztotok, amivel azt szimbolizaljatok, hogy ti mar orokre egy csalad vagytok. Ezt otthon ki lehet tenni a falra. Szep lakatot, akar sziv formajut is lehet ebay-en rendelni es van, amelyik elado a gravirozast is megcsinalja.

Nekem a homokontes nem jon be. Mindenki homokozik az eskuvojen.

2015. máj. 14. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!