Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb a Saját készítésű meghívó vagy a vásárolt?
tényleg jó lett!
bár én ezt a bordó+arany színkombinációt nem szeretem. Én valami fiatalosabb színkombinációt választottam volna. Ez inkább egy középiskolai ballagási meghívóra emlékeztet. Kicsit a név félre van nyomtatva és az a szögletes kivágás jobb lenne körívesen (finomabb hatása lenne) Amúgy a maga nemében szép.
Jujj. Jobb lett volna vásárolni tényleg...
Sajnos semmi stílusbeli összhang nincs benne, egy giccses maszlag az egész... :(
Én vintage poszter meghívót készítettem. Én terveztem és hoztam össze, pár órám ráment a szabadidőmből, de nagyon tuti lett. Nyomtatáshoz megkerestem a legolcsóbb helyet, így 150 forint lett darabja. Eredetileg nem én akartam csinálni, de akkoriban itthon még nem volt ez a stílus divat így magyar felirattal vagy nem is lehetett venni, vagy ha volt pár fajta, akkor egy sem tetszett, megcsináltatni meg úgy tudtam volna, hogy több ezerért megtervezik, de ha nem tetszik, akkor még plusz pénz minden alkalom mikor módsítanak rajta, aztán a kész meghívót küldik, szintén sok pénzért nyomtatva. Még a nyomtatási ajánlat is olyan volt, hogy tök ugyan olyan méretben ugyanarra a papírra volt ahol 400 forintért akarták darabját nyomtatni, holott 150-ért is megcsinálták máshol..
De a mi meghívónk nagyon egyszerű volt (mármint a formája, de maga a minta, felirat stb. az nagyon nem) ilyen ragasztgatós, hajtogatós, szalagos témát nem biztos, hogy én csinálnék saját kezűleg. Mire megtervezi az ember, meg összerakja.. Aztán az se biztos, hogy mindig mint sikerül. Mi csak kinyomtattatuk és jónapot semmi dolgunk nem volt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!