Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Melyik jobb? Vélemények?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik jobb? Vélemények?

Figyelt kérdés
Egyszerű szabású menyasszonyi ruha vagy a nagy abroncsos? Az egyszerűben könnyű mozogni, nem kell hozzá nagy abroncs ; a nagy mutat igazán "királylányosan", de ott meg az abroncs nem zavar pl. tánc közben?
2010. febr. 22. 12:17
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
2 féle abroncs van, válaszd a kisebbet és akkor a kecske is megmarad és a káposzta is :)
2010. febr. 22. 12:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát ugyebár én épp az imént tettem fel ezt a kérdést, miszerint keresem a nagy abroncsos-uszályos, habos-babos ruhámat, tehát én a nagy abroncsosra szavazok, mert még mindenki leült benne... de ez csak az én véleményem.

24/L

2010. febr. 22. 12:31
 3/8 anonim ***** válasza:
ha nagy a feneked, a nagy abroncs ellensúlyozza, ill kiemeli a derekad, ha alacsonyabb vagy a nagy abroncsban eltűnsz és olyan leszel mint egy habos muffin......egyszerű szabás meg a magas vékony lányokon mutat.....de amúgy meg ami neked tetszik.....
2010. febr. 22. 12:39
 4/8 anonim ***** válasza:

ha egyszerűbb ruhát szeretnél,akkor is azt javaslom, hogy vagy abroncsosat (vannak kicsi abroncsok is), vagy olyat válassz, ami sok rétegből áll, hogy legyen tartása.

[link]

ezt csak példának linkeltem. sokat segítene ezen a ruhán egy picike abroncs, hogy ne essen úgy össze a szoknya

2010. febr. 22. 12:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Én alacsony vagyok és nem néztem ki úgy, mit egy muffin, mert a ruhám nem volt habos és az abroncs nem volt a legnagyobb.
2010. febr. 22. 12:52
 6/8 anonim ***** válasza:
nekem köztes megoldás volt: nem abroncs volt a ruhámban (egyszerű szabású volt, az anyaga volt benne az extra, meg a rávarrt csipke), hanem ólom merevítő. olyasmi, mint amit a függönyök aljába szoktak varrni, csak nyilván sokkal nehezebb, hogy szép esése legyen az anyagnak. ennek az volt az előnye, hogy azt a ruhát befestve estélyi ruhaként is fel tudtam venni, így valamit visszahozott az árából.
2010. febr. 22. 13:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Fel kell próbálni több fazont, mindenkin más áll jól. Én pl. nem akartam uszályost, mert az tényleg megnehezíti a mozgást + koszos lesz. (Sajna idén alig vannak uszály nélküli ruhák...)

Egyébként abroncs nélkülit is próbáltam, az még kényelmetlenebb volt, mint az abroncsos. Állva tökéletesen mutat a szűk fazon, csak éppen leülni nem lehet benne, olyan szűk, és tele van merevítővel.

Úgy néz ki, a szépségért meg kell szenvedni...

2010. febr. 22. 14:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Kislány korában az ember úgy gondolja ha egyszer menyasszony lesz akkor habos-babos királylányos ruhában áll majd az oltár előtt. Aztán az ízlések változnak....

Nekem volt abroncs (nem túl nagy) a ruhám alatt, viszont a ruha nem volt túl habos...., jól éreztem magam benne az abroncs nem zavart - sokkal inkább a fűző (mieder) ami rajtam volt. Mindenesetre jó érzés volt egy általam szépnek tartott ruhát felvenni és viselni, utána pedig még jobb volt levenni és felvenni a menyecskeruhát, ami alá már nem kellett sem a mieder, sem az abroncs. :)

2010. márc. 5. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!