Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik jobb? Vélemények?
Hát ugyebár én épp az imént tettem fel ezt a kérdést, miszerint keresem a nagy abroncsos-uszályos, habos-babos ruhámat, tehát én a nagy abroncsosra szavazok, mert még mindenki leült benne... de ez csak az én véleményem.
24/L
ha egyszerűbb ruhát szeretnél,akkor is azt javaslom, hogy vagy abroncsosat (vannak kicsi abroncsok is), vagy olyat válassz, ami sok rétegből áll, hogy legyen tartása.
ezt csak példának linkeltem. sokat segítene ezen a ruhán egy picike abroncs, hogy ne essen úgy össze a szoknya
Fel kell próbálni több fazont, mindenkin más áll jól. Én pl. nem akartam uszályost, mert az tényleg megnehezíti a mozgást + koszos lesz. (Sajna idén alig vannak uszály nélküli ruhák...)
Egyébként abroncs nélkülit is próbáltam, az még kényelmetlenebb volt, mint az abroncsos. Állva tökéletesen mutat a szűk fazon, csak éppen leülni nem lehet benne, olyan szűk, és tele van merevítővel.
Úgy néz ki, a szépségért meg kell szenvedni...
Kislány korában az ember úgy gondolja ha egyszer menyasszony lesz akkor habos-babos királylányos ruhában áll majd az oltár előtt. Aztán az ízlések változnak....
Nekem volt abroncs (nem túl nagy) a ruhám alatt, viszont a ruha nem volt túl habos...., jól éreztem magam benne az abroncs nem zavart - sokkal inkább a fűző (mieder) ami rajtam volt. Mindenesetre jó érzés volt egy általam szépnek tartott ruhát felvenni és viselni, utána pedig még jobb volt levenni és felvenni a menyecskeruhát, ami alá már nem kellett sem a mieder, sem az abroncs. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!