Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Velemeny errol a menyaszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velemeny errol a menyaszonyi ruharol?

Figyelt kérdés

egy hete foglaltam le, es bele szerettem, szerintetek? :)

[link] Cz/svatebni-saty/378_pronovias-ocotal/d/

2015. ápr. 14. 11:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%

nem tul kulonleges nagyon atlagos ruha ami mindenkinek jol all

Biztonsagos valasztas

2015. ápr. 14. 11:57
 12/18 A kérdező kommentje:

mindenkinek ment a zold kez.

igazabol velemenyekre vagyok kivancsi es a kritika is az :)

en valamiert bele szerettem, derekat is kihozza.

ugyan! a te ruhad is szerintem gyonyoru lesz, bar nem lattam, de mindenki amibe eloszor bele szeret az az igazi.. nekem volt meg egy favoritom, es furt gondolkzok hogy ez jo valasztas e volt.. de bizom benne hogy igen :)

2015. ápr. 14. 12:09
 13/18 anonim ***** válasza:
36%
Nem vagyok egy habos-babos lány, de ezt én is szívesen felvenném. Nagyon szép mégis egyszerű és elegáns.
2015. ápr. 14. 12:14
 14/18 anonim válasza:
attól még, hogy 'átlagos' ruha nem mindenkinek áll jól.. ez egy pánt nélküli ruha ami pl széles vállaknál kihangsúlyozza azt... a csipke kiemeli azt a testrészt amin hordjuk.. tehát egy bögyösebb menyasszonynak lehet nem ezt kéne választania.. nekem tetszik és a kevesebb néha több!! !nkább ez mint hogy muffinnak öltözzön vagy felvegyen egy fullasztó sellő fazont...;)
2015. ápr. 14. 12:49
 15/18 A kérdező kommentje:

koszonom,

enis ugy hiszem hogy nem all mindenkinek jol, de persze mindenkinek van velemenye :)

2015. ápr. 14. 12:50
 16/18 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem nagyon szép. Bár én a pántosakat szeretem inkább, meg nekem amúgy is inkább olyanok állnak jól, de ez már egyéni kérdés.
2015. ápr. 14. 13:19
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik,mert nem a stilusom...de szerintem nem másoktól kell kérdezni!Neked kell tetszenie:)
2015. ápr. 14. 14:35
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szép, klasszikusan elegáns.
2015. ápr. 14. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!