Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három napja hordom a karika gyűrűm de már tiszta karcolás lett. Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
Szombaton húztuk fel először a karika gyűrűnk. Egy elég neves, reklámozott, esküvői kiállításon is részt vett karikagyűrű gyártó cégtől vettük (méretre gyártattuk). 14Karátos arany, 6 db brill kövel, elég drága volt. Két nap után tiszta karc lett. Szerintetek tudom reklamálni? Mielőtt bárki azt írná, hogy nem rendeltetésszerűen használtuk, "csak" a kezünkön volt, szerintem egy gyűrűnek ez a dolga.2015. ápr. 14. 09:57
11/14 anonim válasza:
Az, hogy karcolódik normális, de rajtam egy mamámtól kapott 50 éves gyűrű van arany, és az se mannyira karcos, hogy említésre méltó lenne, nagyon kell bandzsítanom, hogy lássam, szóval nem tudom, hogy te reagálod-e túl esetleg, vagy tényleg gáz van...
12/14 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam az ékszerésznél ahol a gyűrűt vettük. Azt mondták, hogy ez "normális" hogy a gyűrű használattal kopik és karcolódik. Végighallgattam egy fél órás prédikációt a gyűrű "helyes használatáról", és mivel eléggé balhéztam, ingyen visszaállítják az eredeti állapotába a gyűrűket (enyémet és a férjemét is).
2015. ápr. 15. 08:11
13/14 anonim válasza:
Szia! Hol csináltattátok? Véletlenül nem IDEAL-os? Nekünk is onnan van, az enyém arany-fehér arany és 1 nap alatt karcos lett, utána vissza vittem, csináltak vele valamit, azóta most jónak látom...
14/14 A kérdező kommentje:
Szia. Nem náluk. Angel's Gold a Bajcsy-n. De ez már 3 éve volt (ahogy a topic-ból is látszik :-) ).
2018. szept. 6. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!