Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hol lehet NAGYON szép esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet NAGYON szép esküvői meghívót venni?

Figyelt kérdés
Csak 9 darabra van szükségem,sajnos a nyomtatom bedöglött ezért nem tudok én készíteni,így vennem kell.De hol kapok különlegesen szépet?Vagy biankót,amit én feldiszíthetek?
2010. febr. 19. 10:56
 1/10 anonim ***** válasza:
2010. febr. 19. 11:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A nyomtató hiánya még nem jelenti azt, hogy venned kell. Elmented, elviszed olyan helyre, ahol simán kinyomtatják neked. Különleges attól lesz, hogy te tervezed, de a neten is rengeteg infót találsz ezzel kapcsolatban: google a barátod ebben a kérdésben.

Ja! Gratula!

2010. febr. 19. 11:29
 3/10 anonim ***** válasza:

[link]

Itt találsz mindent! Jó keresgélést, és sok boldogságot!

2010. febr. 19. 11:42
 4/10 anonim ***** válasza:
2010. febr. 19. 11:55
 5/10 anonim ***** válasza:

Tláld ki, tervezd meg, vitte l nyomdába és csináltasd meg, elég gáz szerintem a vett meghívó. Sablon szöveg sablon forma és papir.

Gáz!

2010. febr. 19. 12:04
 6/10 anonim válasza:
Én is inkább azt javaslom, hogy saját magad készítsd el olyanra, ami illik hozzátok és ha kimented, akkor kinyomtathatod egy nyomtatvány boltba, vagy egy netkávézóban, vagy ahol ilyeneket vállalnak. Azért is jobb üzletben kinyomtatni, mert ott lehet, hogy ki tudják nyomtatni vastagabb, különlegesebb papírra is. Én saját magam készítettem a meghívónkat, úgy, hogy a meghívó háttere egy olyan kép volt, ami a meghívóban lévő idézethez kapcsolódott. Így teljesen egyedi lett.
2010. febr. 19. 12:31
 7/10 anonim ***** válasza:

Az amare.hu-n szerintem szépek vannak. Bár elég drágák. Mi onnan másoltuk!:) Kellett hozzá, két számítógépes haver, egy dekoros, meg egy nyomdász, de negyed annyiból kijött, és olyan szép lett, hogy volt aki azt mondta, hogy nem mondaná meg, hogy nem onnan rendeltük.

De ha van rá pénzetek, akkor szerintem rendeljetek tőlük.

2010. febr. 19. 12:33
 8/10 anonim ***** válasza:

[link]

Mi annó innen rendeltünk neten. Nagyon olcsó volt a többihez viszonyítva. Pausztekercses volt a miénk kis arany színű dobozokban, 1 szál kis rózsával. Senki nem látott még ilyet nem meg szokot. Nekünk bejött.

2010. febr. 21. 08:29
 9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok!Köszi mindenkinek!
2010. febr. 22. 15:13
 10/10 anonim válasza:
2010. márc. 23. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!