Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet NAGYON szép esküvői meghívót venni?
A nyomtató hiánya még nem jelenti azt, hogy venned kell. Elmented, elviszed olyan helyre, ahol simán kinyomtatják neked. Különleges attól lesz, hogy te tervezed, de a neten is rengeteg infót találsz ezzel kapcsolatban: google a barátod ebben a kérdésben.
Ja! Gratula!
Tláld ki, tervezd meg, vitte l nyomdába és csináltasd meg, elég gáz szerintem a vett meghívó. Sablon szöveg sablon forma és papir.
Gáz!
Az amare.hu-n szerintem szépek vannak. Bár elég drágák. Mi onnan másoltuk!:) Kellett hozzá, két számítógépes haver, egy dekoros, meg egy nyomdász, de negyed annyiból kijött, és olyan szép lett, hogy volt aki azt mondta, hogy nem mondaná meg, hogy nem onnan rendeltük.
De ha van rá pénzetek, akkor szerintem rendeljetek tőlük.
Mi annó innen rendeltünk neten. Nagyon olcsó volt a többihez viszonyítva. Pausztekercses volt a miénk kis arany színű dobozokban, 1 szál kis rózsával. Senki nem látott még ilyet nem meg szokot. Nekünk bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!