Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez szerintetek sok? Fotós -...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek sok? Fotós - videós!

Figyelt kérdés

Egy fotós és egy videós, párban dolgoznak természetesen lehet külön is kérni őket.

Fotózásba benne van: jegyesfotó, kreatív fotózás, két szertartás fotózása, lakodalom újasszonytáncig (1500 kép retusálva) + 20*20 fotókönyv.

Videós: polgári, egyházi szertartás, klip a fotózásról, nap eseményeiről, vacsora, menyatánc, újasszony tánc (kb. 14.00-02.00ig)

Ez így együtt 260 ezer ft. De van több csomagjuk is!

2015. ápr. 3. 20:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
így együtt nem sok szerintem.
2015. ápr. 3. 21:00
 2/12 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem sem sok.
2015. ápr. 3. 21:02
 3/12 anonim válasza:
72%

Nem tudom. 260 ezer egy esküvőre nem pénz, ha kiadásról van szó, ismerek ennél nagyobb kiadásokat is.

DE!

Voltam esküvőn, ahol ezt úgy oldották meg, hogy az adott családban volt mozgóképszakos srác az egyetemről, akinek a tanulmányai miatt profi gépe volt, szerkeszteni is tudott, ő készítette az ilyen képeket, egy-két videót is csinált, teljesen ingyen. Mondjuk ezeknek a nagy része digitális formában maradt, de nyomtatva is a töredéke lenne ennek az árnak.

Szóval ezt egyénileg, családi/baráti/ismerősi körben is meglehet oldani kevesebbért, ha van ilyen ember a kéznél. Ha nincs, és nektek ez mindenképpen fontos, hogy minőségi képek legyenek + videók, akkor béreld ki ezt a két embert.

Esetleg ha nincs szükségetek ilyen sok képre, mint ami az ajánlatban van, nem lehet kevesebbet kérni belőle? Mondjuk az ilyen céges emberek mindig lefixálják az ilyet, mert az nekik plusz bevétel, ha többet sózhatnak az emberre rá.

2015. ápr. 3. 21:02
 4/12 anonim ***** válasza:
85%
De a többi csomag milyen? Drágább?
2015. ápr. 3. 21:03
 5/12 A kérdező kommentje:

Sajnos fotós, videós ismerősünk nincs, aki elvállalná! :S

A fotósnak ez a 3. csomagja, az előző kettő olcsóbb, de nincs benne a jegyesfotózás azokba, bár lehet megérdeklődöm, hogy, ha az 1. vagy 2. csomagot kérem plusz a jegyesfotózást az úgy mennyi lenne! :)

A videósnak azt hiszem ez a legolcsóbb csomagja, ennél csak drágább van, két videós stb. de szerintem az tök felesleges! köszi válaszokat jöhetnek még vélemények!

2015. ápr. 3. 21:06
 6/12 anonim ***** válasza:
94%
Ti tudjátok, mennyi pénzt szántok rá, és mi az igényetek. Profi szolgáltatásért szerintem teljesen korrekt ár, gondolom, megnéztétek a referenciamunkákat (ha nem, tegyétek meg.) Nálam olcsó videós volt, családtag fotózott, profi géppel ugyan, mindenesetre nem voltam elragadtatva a végeredménytől. Ha megengedhetitek magatoknak, és a referenciák jók, válasszátok bátran ezt, megéri az árát.
2015. ápr. 3. 21:20
 7/12 anonim ***** válasza:
90%
Attól függ, nektek mi a fontos. Én nem adnék ki ennyi pénzt fotókért meg egy videóért (ráadásul engem zavarna, ha két figura még ugrál is körülöttem a szertartásnál). Másnak meg ez fontos, és simán nem gond kiadni érte ennyit.
2015. ápr. 4. 09:19
 8/12 anonim ***** válasza:
60%
Nem tudom, milyen árak vannak manapság, de szerintem sok. (Abból kiindulva, hogy 5 éve az volt a nászajándékom egy esküvőn, hogy én intéztem a videóst (csak a szertartás videózását tudtam kifizetni, 10000 forint volt, az egész nap 50000 forint lett volna.)
2015. ápr. 4. 11:02
 9/12 anonim ***** válasza:
65%
Olcsó.Ilyesmit pedig nem bízunk ismerősre.
2015. ápr. 5. 09:10
 10/12 anonim ***** válasza:
60%

Halkan jegyzem meg, hogy néhányan úgy dobálóznak a profi gép fogalmával, hogy nem tudják mit beszélnek. Ennyiért (ha igazán jót keresel) csak a fotós/csak a filmes sem drága(ha videós, vállról indítható nagykamerával akkor viszont sok). Egy esküvőn a piszokgyorsan változó körülmények és a rengeteg esemény miatt nem elég ha valakinek "profi" gépe van ( ti. Egy profi váz objektív nélkül egymillió forint). Tisztában kell lenni a nap buktatóival és még kell tudni oldani azokat, felkészültnek kell lenni arra, hogy a gép zászerkezete megáll (ezért KELL legalább kettő belőle). Esküvőfotózással esküvőfotóst, filmezéssel cinematográfust bízz meg ha ezek az emlékek számodra fontosak. Nem elég ha valaki mozgókéoszakos, vagy ha szépen fényképez virágokat. Az esküvőfotós külön állatfaj!

Sok boldogságot!

2015. ápr. 5. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!