Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit adjak anyósnak meg apósnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit adjak anyósnak meg apósnak?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 4 hónapja vagyunk együtt..

Meghívót kaptam az anyjától és a nevelőapjától..

14.-én lesz a lagzi, de nem tudom mit vigyek ajándékba, vagy mit adjak nekik, közösen szeretnénk a kedvesemmel.

Gondoltam pénzre, mert szerintem az a legtisztább, azzal mellényúlni nem igen lehetne szerintem..

Ha pénzt adok akkor mennyit kellene (adnunk)?

Vagy ha ajándékot akkor mit?

17 éves vagyok, a barátnőm 15..

2015. márc. 4. 21:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

*bocsi benéztem.

szóval nem ti vagytok a pár.

akkor nemtom

2015. márc. 4. 22:28
 12/14 anonim ***** válasza:
92%

9-es, itt gyerekekrol van szo, akik 4 honapja -járnak-

szerintem lefordulnának a székrol az emberek, ha egy 17 éves és 15 éves gyerek odamenne és ilyen szoveget levágna

2015. márc. 4. 22:29
 13/14 anonim ***** válasza:
79%
4 honap után- anyos, apos..és a tini p.ina 15 éves. anyám....milyen világot élunk :-O
2015. márc. 4. 22:30
 14/14 anonim ***** válasza:
48%

Pénzt semmiképpen se. Az rossz ötlet.

Csináljatok fényképalbumot vagy csináltassatok egy vázát, rajta az ő fényképükkel.

2015. márc. 5. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!