Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a koszorúslány ruhát kinek kell fizetnie?
Figyelt kérdés
A koszorúslányoknak, a párnak vagy esetleg felesben?
Nálatok hogy volt ez, másnál hogy láttátok ezt?
2015. febr. 26. 14:23
11/16 anonim válasza:
Nálunk én határoztam meg a ruhát. Mármint konkrét ruhát választottunk közösen, de inkább az dominált, amit én akarok, színben teljesen. Én akartam fizetni, de ők mondták, hogy kifizetik. De természetesen felajánlottam.
Egyébként ebayről rendeltük, szállítással, méretre varrással együtt 7000Ft/db-ra jött ki.
12/16 anonim válasza:
Nalunk3-an voltak, ragaszkodtam a pinkhez, megvettuk nekik.
Esetleg van olyan megoldas, hogy a koszoruslanyok fizessek, de akkor ajandekot/penzt ne adjanak, legyen ez az ok ajandekuk.
13/16 anonim válasza:
Eddig háromszor voltam koszorúslány és mindig mi fizettük, de nem is vártuk el, hogy a menyasszony fizesse. Ha nem fér bele, akkor nem vállalom el. Szerintem akkor illik fizetnie a párnak (vagy beszállni a költségekbe), ha valami külön kívánsága van, pl. kiválaszt egyet és mindenki abban van, de ilyen eddig velem nem volt, mindig rám volt bízva teljesen, hogy milyen ruhát válasszak.
14/16 anonim válasza:
Nálunk rokonságban az a jellemző vagy már mondhatni szokás, hogy akit felkérnek annak a pár fizeti vagy legalább a felét (ha ragaszkodik a felkért, hogy beszáll akkor a felét), aki pedig jelentkezik, hogy szeretne koszorúslány lenni az teljesen maga fizeti, mivel ő nem volt belekalkulálva a költségekbe. (általában a 10 év alatti gyerekek a felkérendő célcsoport de mindig van egy kamasz vagy huszonéves, aki báli ruhát akar ölteni és koszorúslányként megteheti)
15/16 anonim válasza:
akárhányszor voltam koszorúslány, szüleim fizették (mert akkor még 18 alatt voltam)
16/16 anonim válasza:
Nalunk nem vettek külön ebböl az alkalombol ruhat, de a mi esküvönk eleg visszafogott volt. Szerintem a koszoruslanyoknak kell allniuk, ha ök valaszthatnak, hogy mit vesznek fel, ha a menyasszony szeretne megmondani, hogy konkretan melyik ruhat vegyek meg, mert egyformat akar, akkor azt illik fizetnie szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!