Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Javasolnátok nekem Budapesten és körzetében ilyen esküvői ruhakölcsönzőt?
Figyelt kérdés
Olyan esküvői ruhát szeretnék, aminek van vállrésze és ujja is. Eddig csak interneten nézelődtem, de elvétve láttam egy-egy ilyen darabot. Mindenhol csak váll nélküli, hát nélküli, ujj nélküli ruhákat kínálgatnak, azt sem szeretném ha külön lenne hozzá valami kabát féleség.2010. febr. 12. 22:42
1/1 anonim válasza:
Szerintem szinte mindenhol van 1-2 ilyen ruha elfekvőben, csak nem azokat reklámozzák elsősorban.
Egyébként szerintem meg kéne gondolnod a bolerós verziót (én vállpánt nélküli ruhához próbáltam csipkebolerót, és állati jól néz ki), amiatt, hogy az esküvői ruha iszonyú meleg. Tiszta műszál és több réteg. Ha netán még ugrálsz is benne a lakodalomban, egy vállas-ujjas ruha maga a halál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!