Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy zajlott a polgári esküvőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy zajlott a polgári esküvőd, ha nem volt templomi?

Figyelt kérdés
Nagy esküvő volt, vagy kicsi, sokan voltak kevesen, lagzi stb.
2010. febr. 12. 14:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ketten voltunk a férjemmel meg a két tanu, az egész tartott kb negyed órát, utána hazamentünk és kész.

Már 23 éve vagyunk házasok és még mindig ugyanúgy - hanem jobban - szeretjük egymást. Nem a nagy felhajt´son múlik, hanem az emberen, akit választasz.

2010. febr. 12. 15:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

30-an voltunk, a házasságkötés után elmentünk egy kis étterembe, amit előtte kibéreltünk, ettünk, ittunk,táncoltunk hajnalig.

2010. febr. 12. 15:20
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

Bár nekünk volt templomi is, azért leírom. Sokan voltunk kb. 200-an. Nagyon izgultunk, de ahogy leültünk az anyakönyvvezető, megnyugtatott, hogy mindent mondani fog, ne parázzunk. A család már az elején sírt, szóval nem nagyon néztünk rájuk. Szép beszédet mondott a csaj, meg szerintem a zenék is nagyon jók voltak.

A hitvesi csóknál pedig nagy fütty, meg tapsvihar. Pedig általában ez nem szokott lenni, a barátaink nem akarták kihagyni.

Utána mentünk a templomba. Ott már nem voltam annyira ideges. A legszebb az volt, hogy apukám kísért az oltárig. A papot már rég óta ismerem, ő keresztelt meg, nagyon örült, hogy ő is adhat férjhez. Ő egészen személyre szabott szöveget mondott, nem sablon duma volt. Ez mindenkinek nagyon tetszett.

Utána jött a fergetes lagzi reggel 6ig. Mivel nem vagyunk nagyon táncikálósak, féltünk tőle, hiszen nekünk egész éjszaka kell táncolni. És még mi is meglepődtünk mennyire élveztük. Pedig éjfélig nem is ittunk, csak egy pohár rozét. Szóval annyira bemelegedett a buli, hogy egy órás csúszással tudott a vőfély elrángatni átöltözni. Amikor visszajöttünk jött a menyecsketánc. Direkt nem a menyasszonyi ruhámban táncoltam, mert eléggé drága volt, és a szalonban mondták, hogy a legkisebb szakadás is min. 30 forint. Szóval ezért úgy döntöttünk, hogy inkább az újasszonyi ruhámban ropom. Jó sokáig tartott a tánc, és nem is pénzes volt, hanem kaparós sorsjegyeket kértünk. Rengeteg lett, és még nyertünk is velük. Reggel 6kor ment el az utolsó vendég, na akkor már nagyon fáradt voltam. Bár sokáig nem tudtunk aludni, mert ugye a vidéki rokonoknak kaját kellett csomagolni, meg elbúcsúztatni. Szóval a nászéjszaka is másnap este volt csak megejtve!:) De maga az egész annyira jó, és felejthetetlen volt, hogy a párom megkérdezte jövőhéten csinálunk-e mégegyet!:)

2010. febr. 12. 15:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
az utolsót nagyon jó volt hallani annyira hogy még a hideg is kirázott!Bár nekem is ilyen lenne majd!
2010. febr. 12. 15:37
 5/8 anonim ***** válasza:
73%

ma 15:24-es: nekem is ilyen volt az elsö esküvönk, és két év múlva már volt egy barátnöje, én meg csak arra voltam jó, hogy ellássam a gyereke, háztartást és kéznél legyek, ha a másiképpen nem ér rá - pár hónap után megtudtam én is, és ezzel vége is lett az egésznek.

Másodszorra már nem volt semmi csinnandratta - kéttanus esküvö, ebéd anyukámékkal meg a tesvérekkel - és 25 év boldogság lett az eredménye (eddig, mert még remélhetöleg lesz jópar szép évünk)

2010. febr. 12. 15:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem akarok olyan felhajtást, csak azért tettem fel a kérdést, hogy miféle változatok vannak, mert nem vagyunk igazán vallásosak és gondoltam megtisztelem azzal a másik vallását, hogy ne csak azért legyen temploni esküvő mert szép. És nem akarnám "meggyalázni" és hazudni azért hogy lehessen. Ezzel ellentétben viszont szeretnék bevonulósdit, meg zenét hozzá, meg ilyenek, csak nem tudom h polgárin hogy nézne ki.
2010. febr. 12. 16:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Olyan lesz amilyet szeretnél/szeretnétek a polgárin is.

Simán bekísérhet apukád(v.egy férfi aki te szeretnél),de bemehetsz egyedül is,úgy,hogy a párod benn áll.

Én az utóbbit szeretném úgy,hogy akkor látja meg a ruhát rajtam,tehát külön is érkeznénk.Nálunk nem lesz templomi esküvő,utána vszínű(így tervezzük),hogy egy kerti-party jellegű ültetett-állófogadás lesz,nem hajnalig tartó haccacáréval,de nem is leszünk sokan,kb.25-en.

2010. febr. 12. 16:40
 8/8 anonim ***** válasza:
74%
Ma 15:49-es. Erre meg azt tudom mondani, hogy a barátnőmnek tavaly két tanús esküvője volt, és már válnak. Szóval ez egyáltalán nem azon múlik, hogy kinek mekkora lagzija van. Aki akar, és megteheti, legyen álomesküvője. Aki meg nem akar felhajtást, az menjen be két tanúval.
2010. febr. 12. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!